Μπάγια Αντωνοπούλου: Οι ξέγνοιαστες στιγμές της παρουσιάστριας στα Ιωάννινα

Η Μπάγια Αντωνοπούλου τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στα όμορφα Ιωάννινα για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές. Η όμορφη δημοσιογράφος μετά την ξαφνική διακοπή της εκπομπή “Survivor Πανόραμα” που παρουσίαζε πριν λίγο καιρό, πλέον έχει ενταχθεί στο δυναμικό της εκπομπής “Ακραία Φαινόμενα” στον ΣΚΑΪ κάθε Σαββατοκύριακο όπου κάνει διάφορα ρεπορτάζ.

Εδώ και λίγες ημέρες, η Μπάγια Αντωνοπούλου βρίσκεται στα Ιωάννινα και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram στιγμιότυπα από την ανοιξιάτικη απόδρασή της. Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τη Λίμνη Ιωαννίνων, ενώ την Πρωτομαγιά έστειλε τις ευχές της για την αρχή του νέου μήνα ποζάροντας χαμογελαστή πάνω σε ένα δέντρο στον Ποταμό Βοϊδομάτη.

Η γνωστή δημοσιογράφος εντυπωσιασμένη από την ομορφιά του τοπίου στην ανάρτησή της έγραψε: “Καλό μήνα σε όλους!! Εύχομαι να είχατε την τύχη να περάσετε όμορφα στις πασχαλινές διακοπές σας. Εγώ περιπλανήθηκα στην Ήπειρο, με τις άγριες ομορφιές της! Σαν την Ελλάδα μας πουθενά”.

Read More

And More