Μπαίνει φόρος μέχρι και στο… ψεύτικο στήθος!

Μπαίνει φόρος μέχρι και στο… ψεύτικο στήθος! | tlife.gr

Όλα τα είχαμε ακούσει. Φόρος στα τσιγάρα, στα ποτά, στα φαγητά, στα ρούχα αλλά ότι θα φορολογούν και τα εμφυτεύματα στήθους αυτό δεν το περιμέναμε.

Τα εμφυτεύματα στήθους, τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια, αλλά και τα θύματα ληστείας στην τράπεζα, αποτελούν τους τελευταίους στόχους των εφοριακών στην Αργεντινή, στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της φοροδιαφυγής.
Οι Αργεντίνοι είναι διαβόητοι για τις τάσεις…φοροδιαφυγής και πολύ συχνά πληρώνουν όλα τους τα έξοδα (νέα αυτοκίνητα και σπίτια, αλλά εμφυτεύματα στήθους), μόνο με μετρητά και αποταμιεύουν τα χρήματά τους σε off-shore τραπεζικούς λογαριασμούς ή δεν τα δηλώνουν και τα κρατούν σε θυρίδες ασφαλείας.
Οι εφοριακοί μετά τα μοντέλα και τους ποδοσφαιριστές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις πλαστικές επεμβάσεις στήθους, μετρώντας τον αριθμό εισαγόμενων εμφυτευμάτων στήθους για να υπολογίσουν τα έσοδα των χειρουργών. Συγκεκριμένα, το 2008 και το 2009 εισήχθησαν στην Αργεντινή περίπου 125.000 εμφυτεύματα στήθους και οι γυναίκες ξόδεψαν 170 εκατομμύρια δολάρια σε επεμβάσεις αύξησης του στήθους.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι εταιρίες και οι εργαζόμενοι στον τομέα αυτό θεωρούνται ύποπτοι φοροδιαφυγής ύψους 40 εκατομμυρίων πέσος (10 εκατομμύρια δολάρια).

READ more