«Μπαμπά… Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή»: Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα της 11ης σεζόν!

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, συνεχίζει και αυτό το χειμώνα στο Θέατρο Ριάλτο να γράφει τη δική της ιστορία για 11η σεζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ! Η θρυλική παράσταση «Μπαμπά… Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή» πραγματοποίησε την έναρξή της στις 25 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών». Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, αλλά και πολιτικό χώρο. Μάλιστα, όσοι την παρακολούθησαν, δεν άφησαν ασχολίαστο το δυνατό και εξαιρετικά επιλεγμένο καστ της, το οποίο τους προσέφερε άφθονο γέλιο και διασκέδαση.

Η Μπέσσυ Μάλφα, η Τζένη Μπότση και ο αγαπημένος της, Αλέξανδρο Μιχαλά, η Φώφη Γεννηματά με τον σύζυγό της, Ανδρέα Τσούνη, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Θωμαΐς Ανδρούτσου, ο Στράτος Τζώρτζογλου με την σύντροφό του, Σοφία Μαριόλα, ο Μαρίνος Κόνσολος, η Ευαγγελία Συριοπούλου, Άνδρη Θεοδότου, η Josephine, ο Ηλίας Φιλίππου, ο Πέτρος Ίμβριος και ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης ήταν κάποιοι από εκείνους που μας χάρισαν το πιο αστραφτερό χαμόγελό τους.

Για την ιστορία, την μαύρη αυτή κωμωδία, την οποία σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας, έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από δύο εκατομμύρια θεατές. Ένα νούμερο ρεκόρ που κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ NDP

Read More

And More