Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Αλέξης Τσίπρας!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αλέξης Τσίπρας που έγινε σήμερα το πρωί για δεύτερη φορά πατέρας. Η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι γεμίζοντας χαρά την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η αγαπημένη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ γέννησε στις 6:25 το πρωί με καισαρική τομή στο μαιευτήριο “ΙΑΣΩ”, ένα πανέμορφο αγοράκι που ζυγίζει 3.380. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, που έχει αποκτήσει ένα ακόμη αγοράκι, δυόμιση ετών σήμερα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων απ’ όπου αποφοίτησαν και οι δύο. Η 38χρονη Μπέτυ κατάγεται από την Θεσσαλία και συγκεκριμένα από την Καρδίτσα και είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών. Αν και η γνωριμία τους μετρά 20 χρόνια το ζευγάρι είναι εξαιρετικά διακριτικό, με ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Όσοι ξέρουν το ζευγάρι ισχυρίζονται ότι η Μπέτυ κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα τη σχέση τους και αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα Media.
Σύμφωνα με παλιότερες περιγραφές συμφοιτητών της από το Πανεπιστήμιο Πατρών η Μπέτυ είναι μαχητική, δραστήρια. Μια προσωπικότητα που ταιριαζε απόλυτα στο προφίλ του τότε νέου προέδρου του Συνασπισμού. Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν είναι το φιλήσυχο κορίτσι που οι περισσότεροι βλέπουν με την πρώτη ματιά.

Koινό χαρακτηριστικό τους είναι και το casual και επιμελώς ατιμέλητο ντυσιμό τους κι όπως όλα δείχνουν η Μπέτυ δεν είναι από τις γυναίκες που τους αρέσει να περνούν ώρες στα μαγαζιά και σε ψώνια
Ο πρώτος τους γιος και μεγάλη τους αδυναμία, Παύλος, γεννήθηκε τον Μάιο του 2010 ενώ ο δεύτερος γιος ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.
Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει!

Read More

And More