Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Φωτογραφίες από την άφιξή του στο δικαστήριο – Συνεχίζεται σήμερα η δίκη

Λίγα λεπτά πριν από τις 9, έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθώς σήμερα συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η υπόθεση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με κατηγορούμενο τον 34χρονο πιλότο, άνοιξε την περασμένη Παρασκευή και συνεχίζεται σήμερα με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα. 

Ο πιλότος που κατά την προηγούμενη, πρώτη, δικάσιμο άκουσε την Εισαγγελέα Έδρας να διαβάζει το κατηγορητήριο για τον ασφυκτικό θάνατο της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς και την θανάτωση με απαγχονισμό της σκυλίτσας που είχαν στο σπίτι, κοιτώντας τον μάλιστα διαρκώς στα μάτια, σήμερα αναμένεται να ακούσει την πρώτη μαρτυρική κατάθεση από τον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας.

Στην δίκη έχουν κληθεί συνολικά 14 μάρτυρες κατηγορίας μεταξύ των οποίων οι αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στο σπίτι του ζευγαριού όταν ο κατηγορούμενος είχε ειδοποιήσει για την δήθεν ληστεία καθώς και η ιατροδικαστής που βρέθηκε στον χώρο και εντόπισε το ρολόι που κατέγραφε βιομετρικά δεδομένα της Καρολάιν, η γειτόνισσα και άλλοι.

Το εύρημα του ρολογιού ήταν καθοριστικής σημασίας για την εξιχνίαση του εγκλήματος που δηλώθηκε από τον πιλότο ως ληστεία, καθώς από αυτό προέκυψε πως η Καρολάιν κοιμόταν έξι λεπτά πριν μπει στη «διαδικασία μηχανισμού του θανάτου».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More