Μπάνιο με βοριαδάκια σήμερα!

Αν δεν σε ενοχλεί το κύμα που θα προκαλέσουν τα βοριαδάκια μπορείς να απολαύσεις για λίγο ακόμα της παραλίες της ΑΘήνας. Γενικά, θα έχει καλό καιρό με βόρειους ανέμους 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την υπόλοιπη Ελλάδα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι καλός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Πελοπόννησος θα έχουν γενικά αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Οι βοριάδες θα φτάσουν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι καλός με πρόσκαιρη συννεφιά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί και θα φτάσουν τοπικά ακόμα και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 18 έως 34 βαθμούς.

Καλό καιρό με παροδικές νεφώσεις θα έχουν οι Κυκλάδες και η Κρήτη με βόρειους ανέμους 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς.

Read More

And More