Μπαράκ Ομπάμα: Αποκάλυψε τι μουσική ακούει την ώρα του ντους

Στην πιο πρόσφατη έκδοση του podcast του «Renegades: Born in the USA», ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, συνομιλώντας με τον συμπαρουσιαστή του και σπουδαίο μουσικό, Μπρους Σπρίνγκστιν, αποκάλυψε πως λατρεύει την ώρα του ντους – όπως οι περισσότεροι – να τραγουδά.

“Τραγουδάω στο ντους, τραγουδάω έξω από το ντους. Δεν ντρέπομαι να τραγουδάω”, είπε στον Σπρίνγκστιν ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αναφέροντας όμως πως τόσο η σύζυγος όσο και η κόρες του αντιδρούν σε αυτή του τη συνήθεια..
Για να υποστηρίξει τη συνήθεια του να τραγουδάει στο ντους, ο Μπαράκ Ομπάμα κοινοποίησε μια λίστα με “44 τραγούδια για το ντους” στο Spotify που έχει επιλέξει ο ίδιος.

Έχει συμπεριλάβει επιλογές τραγουδιών από όλο το μουσικό φάσμα και εννέα τραγούδια του Σπρίνγκστιν. Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται επίσης επιτυχίες των Μάρβιν Γκέι, Μπομπ Ντίλαν, Πάτι Σμιθ, Κέντρικ Λαμάρ, Έλβις Πρίσλεϊ, Ρέι Τσαρλς, Μπίλι Χόλιντεϊ, Νάταλι Κόουλ, Ντόνα Σάμερ, Fleetwood Mac, The Beatles, Bats for Lashes, Public Enemy, The Pointer Sisters, The Roots, δύο τραγούδια της Αρίθα Φράνκλιν κ.ά.

Read More

And More