Μπαράζ αλλαγών στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1!

Στο… pause βρίσκεται λόγω εκλογών το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, μιας και οι… μηχανές θα πάρουν και πάλι μπροστά από την Δευτέρα 9 Φλεβάρη, που έχει αποφασιστεί να ξεκινήσουν να προβάλλονται ξανά τα fresh επεισόδια τόσο των εκπομπών τους, όσο και των σειρών τους στο prime-time.

Το αεράκι ανανέωσης ,όμως, που θα φυσήξει οσονούπω στο πρόγραμμα του καναλιού δεν κουβαλά μαζί του μόνο νέα επεισόδια, αλλά και πολλές αλλαγές. Βλέπεις, οι Αντεννικοί στην προσπάθειά τους να γίνουν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται – μην ξεχνάς έχουν βγει πλέον στον αέρα και όλες οι ελληνκές σειρές του Mega – αποφάσισαν να προχωρήσουν σε… μπαράζ αλλαγών στη βραδινή τους ζώνη.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα νέα τηλε-δεδομένα, οι προτάσεις του καναλιού για κάθε βράδυ στις 10.30 θα είναι οι παρακάτω… Η εβδομάδα θα ξεκινά με την “Εκδρομή” η οποία πλέον μετακομίζει κάθε Δευτέρα βράδυ. Την Τρίτη παραμέμουν σταθερά οι “Τρίχες”, Τετάρτη βράδυ αναλαμβάνουν δράση τα “Ζόρικα Επαγγέλματα” του Σπύρου Σούλη, ενώ την Παρασκευή πλέον θα μεταδίδεται το απολαυστικό “Ταμάμ”. Μία σειρά την οποία αν μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να χαζέψεις, πραγματικά αξίζει τον κόπο να το επιχειρήσεις.

Read More

And More