Μ. Μπεκατώρου στο TLIFE: ”Δεν θεωρώ τον εαυτό μου φαβορί”!

H Mαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε χθες στο ”Just the two of us” στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη και τραγούδησε το ”Πειρασμός”. Η παρουσιάστρια μιλάει στο TLIFE για τις εντυπώσεις της.

”Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί συμμετέχω σε μία τόσο μεγάλη και σπουδαία τηλεοπτική παραγωγή. Είναι κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο για μένα. Για αρχή νομίζω ότι τα πήγα καλά. Είμαι ευχαριστημένη από τον εαυτό μου και τον Χρήστο ο οποίος κι εκείνος είναι ικανοποιημένος μαζί μου. Θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να κάνουμε κι άλλα πράγματα”, δηλώνει η Μαρία.

Η μόνη της δυσκολία στις πρόβες ήταν ότι δεν ήξερε κάποια τεχνικά πράγματα, όπως το πού πρέπει να βρίσκεται το μικρόφωνο για να ακούγεται σωστά η φωνή της και τα ακουστικά. Ωστόσο, πιστεύει πως με την πάροδο του χρόνου κι εφόσον θα κάνει κι άλλα μαθήματα, θα τα ξεπεράσει.

Όσον αφορά τη βαθμολογία των κριτών λέει: ”Μια χαρά, πολύ καλά. Πήρα και το εννιαράκι μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όσον αφορά τους κριτές δεν έχω μπει στη διαδικασία να φοβηθώ τον πιο αυστηρό. Εγώ έχω πάει εκεί για την εμπειρία και για να περάσω καλά. Δεν πάμε εκεί για να κάνουμε συμβόλαιο με κάποια δισκογραφική εταιρεία. Για πλάκα πάμε, για να συμμετέχουμε σε μια τόσο ωραία παραγωγή και για να περνάμε καλά. Επίσης είμαστε τόσο δεμένοι, είμαστε μια παρέα και όποιος και να φεύγει οι υπόλοιποι θα στεναχωριόμαστε, δεν βλέπω κάποιον ως αντίζηλο”.

Τη ρωτήσαμε αν θεωρεί τον εαυτό της φαβορί και ποιο ζευγάρι της άρεσε περισσότερο: ”Τον εαυτό μου δεν τον θεωρώ φαβορί, εγώ απλά πιστεύω πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και θα δείξουμε στο μέλλον και τις φωνητικές μου δυνατότητες οι οποίες με αυτό το τραγούδι δεν μπορούσαν να φανούν γιατί ήταν πιο θεατράλε. Τα υπόλοιπα ζευγάρια μου άρεσαν όλα πάρα πολύ, ειδικά ο Παναγιώτης Πετράκης με την Ελένη Φουρέιρα και ο Ησαϊας Ματιάμπα, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη, με τη Μαριάννα τη Πολυχρονίου ήταν πολύ καλοί”, απαντά.

Την επόμενη φορά θα την ακούσουμε σε κάτι διαφορετικό. Στην ερώτηση για το αν αισθάνεται πειρασμός λέει χαρακτηριστικά: ”Έχω αισθανθεί στη ζωή μου πειρασμός κάποιες φορές. Είναι αναλόγως με τις ώρες μου, ξέρεις…”.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Read More

And More