Μπελάδες για τον Ευθύμη Ζησάκη! Ηθοποιός τον κατηγορεί ότι προκάλεσε ατύχημα και εξαφανίστηκε

Μπελάδες έχει ο Ευθύμης Ζησάκης, καθώς από τον Ιανουάριο του 2018 εμπλέκεται σε μια δικαστική διαμάχη με συνάδελφό του, που αναμένεται να λάβει τέλος το επόμενο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο καταγγέλλων Βαγγέλης Πυρίνης, ηθοποιός και ιδιοκτήτης ταξί έχει καταθέσει αγωγή αναφέροντας πως ο αγαπημένος ηθοποιός προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη για υπεροπτική συμπεριφορά τη στιγμή που κυκλοφορούσε ανασφάλιστος με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

“Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε, προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη, όμως, μέρα πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο. Κάλεσα δεκάδες φορές τον Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά… Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Πυρίνης στην εφημερίδα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και περίπου δύο χρόνια, με την πλευρά του μηνυτή να αξιώνει τα χρήματά της αποζημίωσης από το Επικουρικό Ταμείο.  Εφόσον δικαιωθεί ο ιδιοκτήτης ταξί, ο κ. Ζησάκης οφείλει να καταβάλει στο Επικουρικό Ταμείο το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης.

Read More

And More