Μπεν Άφλεκ: Η εξομολόγηση για τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ – «Θα ήμουν ακόμα αλκοολικός εάν δεν είχα χωρίσει»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μπεν Άφλεκ στην εκπομπή «The Howard Stern Show».

Ο διάσημος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ ενώ αποκάλυψε την αιτία που τον οδήγησε στο αλκοόλ.

Στην εκπομπή «The Howard Stern Show», ο Μπεν Άφλεκ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένας από τους λόγους που άρχισα να πίνω, ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος. Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να βάλω τέλος σε αυτόν τον γάμο λόγω των παιδιών μου, αλλά ήμουν δυστυχισμένος, οπότε τι έπρεπε να κάνω; Αυτό που έκανα τότε ήταν το εξής: έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι και κοιμόμουν στον καναπέ, κάτι που δεν ήταν λύση. Και οι δύο είχαμε την αίσθηση ότι είμαστε κακό παράδειγμα ζευγαριού στα παιδιά μας Κάναμε το καλύτερο δυνατό», είπε αρχικά ο Μπεν Άφλεκ.

Μιλώντας για τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, ο 49χρονος ηθοποιός είπε: «Εάν παραμέναμε μαζί, μάλλον θα έπινα ακόμα». Υπενθυμίζεται πως ο Μπεν Άφλεκ μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης για αλκοολισμό το 2018, ενώ είχε χωρίσει επίσημα με την πρώην σύζυγό του τον Ιούνιο του 2015, μια μέρα μετά την 10η επέτειο του γάμου τους.

Όσον αφορά την επανασύνδεσή του με την Τζένιφερ Λόπεζ και τους ενδοιασμούς του, ο Μπεν Άφλεκ υποστήριξε: «Σίγουρα μου πέρασε από το μυαλό. Η ευθύνη απέναντι στα παιδιά μου είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό μου. Δε θέλω να κάνω κάτι που μπορεί να είναι οδυνηρό ή καταστροφικό γι’ αυτά».

 

 

 

Read More

And More