Μπέσσυ Αργυράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής έκανε σήμερα 1/8 η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes”.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Αργυράκη περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι έτοιμη για να φύγω από το νοσοκομείο, εδώ στη Θεσσαλονίκη… Πρέπει να είχε περίπου 2χιλιάδες κόσμο. Όλοι όρθιοι να χορεύουν. Αυτό το πράγμα μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά γιατί τρελαίνομαι να βλέπω τον κόσμο να χορεύει και χορεύω μαζί του. Σκόνταψα στο μόνιτορ το οποίο ήταν πολύ μπροστά στη σκηνή.

Η σκηνή ήταν ύψους 1,5 μέτρο περίπου. Έχασα τον βηματισμό μου επειδή σκόνταψα και πήγα με το κεφάλι αλλά τόσο με το κεφάλι… δε ξέρω πως προέκυψε. Μάλλον πήγαινα να πιαστώ από κάπου για να σταθώ όρθια και αυτό με έκανε να γύρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια» ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Ελαφρώς αστειευόμενη θα σας πω ότι πρώτη φορά νιώθω ότι, μάλλον πρόκειται για μάτι. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση και έχω ευχαριστήσει τον φύλακα άγγελό μου που πρέπει να ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή, όπως και πολλές φορές στη ζωή μου…

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί, φοβήθηκαν και κάνανε πίσω… Το κούτελό μου είχε ανοίξει. Σε όλο το υπόλοιπο σώμα δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά… Στα τόσα χρόνια που δουλεύω αυτό πρώτη φορά μου συνέβη… Η επόμενη συναυλία μου είναι στις 27/8 μέχρι τότε πιστεύω θα έχω γίνει καλά» πρόσθεσε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164