Μπέσσυ Αργυράκη: «Τι να συζητάμε όταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν είναι εδώ να το αντικρούσει;»

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες. 

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την περίοδο της σχέσης τους που κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια λέγοντας,

«Όταν ήμουν στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης , ο Ρόμπερτ ήταν με άλλη. Εγώ τον έβλεπα με κάποιο ενδιαφέρον και περίμενα ταπεινά να έρθει η σειρά μου, η οποία ήρθε μετά από δύο χρόνια. Υπήρξε αυτό το ειδύλλιο για 7 ολόκληρα χρόνια. Μετά το Μάθημα Σολφέζ, άρχισε η σχέση».

Όταν προβλήθηκαν δηλώσεις του Πασχάλη, ο οποίος ανέφερε πως λόγω απαιτήσεων του Ρόμπερτ Ουίλιαμς και διαφωνίας με τον Γιώργο Χατζηνάσιο η τετράδα του «Μάθημα Σολφέζ» δεν άνοιξε τα φτερά της και στο εξωτερικό, η τραγουδίστρια διαφώνησε κι ανέφερε τα εξής: «Εγώ δεν έχω βρεθεί σε μία συζήτηση διαφωνιών μεταξύ Χατζηνάσιου και Ρόμπερτ κι ότι διεκδικούσε και δικά του τραγούδια να βγούνε έξω.

Εγώ ξέρω ότι ο καθένας είχε την δική του καριέρα και δεν ήθελαν να φύγουν και να πάμε στο εξωτερικό, γιατί κι ο Ρόμπερτ κι ο Πασχάλης είχαν την καριέρα τους, η Μαριάννα την εκπομπή της κι εγώ δεν ήμουν τότε ακόμα αρκετά στο μουσικό στερέωμα. Επειδή είχαμε τις καριέρες μας, αυτός ήταν ο λόγος που δεν θελήσαμε να βγούμε έξω.

Τώρα αν συνέβη κάτι τέτοιο και δεν ήμουν μπροστά μπορεί να συνέβη, αλλά δεν θα ήθελα να το σχολιάσουμε απόντος του Ρόμπερτ γιατί δεν έχει σημασία να συζητάμε τέτοια και να μπαίνουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες τώρα. Τι να συζητάμε όταν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι εδώ να το αντικρούσει;»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164