Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Η πρώην συνεργάτιδα της Πέμυς Ζούνη καταγγέλλει ότι κόπηκε και άλλη συνέντευξή της!

Η δικαστική διαμάχη και κόντρα ανάμεσα στην Πέμυ Ζούνη και την πρώην συνεργάτιδά της Μπέσσυ Γιαννοπούλου καλά κρατεί. Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, να σου θυμίσουμε πως η Μπέσσυ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” στον Alpha και ύστερα από απόφαση των δικηγόρων της Πέμυς, το απόσπασμα δεν έπαιξε ποτέ. Το ίδιο φαίνεται πως συνέβη και το βράδυ της Πέμπτης.

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου μίλησε σε νέα συνέντευξή της στην εκπομπή του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στο Open Tv. Η εκπομπή είχε μαγνητοσκοπηθεί και θα έπαιζε κανονικά, ωστόσο δεν βγήκε στον αέρα, όπως ακριβώς και με τη συνέντευξη στον Alpha. Η ίδια με νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέφερε πως για ακόμη μια φορά “κόπηκε” η φωνή της.

Για μια ακόμα φορά ζήτησε να κοπεί η εκπομπή. Να κοπεί η φωνή μου. Καλυπτόμενοι πίσω από τα προσωπικά δεδομένα. Ποια προσωπικά δεδομένα; Αυτά που η άλλη πλευρά έχει δώσει στην δημοσιότητα Εδώ και ένα χρόνο;;; Φοβάται να ακουστεί η αλήθεια;;; Το να κρύβεις την πραγματικότητα και να κρύβεσαι πίσω από “προσωπικά δεδομένα ” δεν είναι η λύση . Γιατί η αλήθεια θα λάμψει αργά η γρήγορα !! “Αν έχεις την ικανότητα να αγαπάς, αγάπησε πρώτα Τον εαυτό σου “- Μπουκόφσκι”.

Read More

And More