Μπέσσυ Μάλφα: Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο πλευρό της! [pics]

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Shirley Valentine” που πρωταγωνιστεί η Μπέσσυ Μάλφα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Το θέατρο Ριάλτο γέμισε με πλήθος κόσμου, όπου πήγε να παρακολουθήσει την μοναδική παράσταση και να απολαύσει την αγαπημένη ηθοποιό. Φυσικά από την πρεμιέρα, η Μπέσσυ Μάλφα δεν θα μπορούσε να μην έχει δίπλα της την οικογένεια της. Ο σύζυγος τη Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και οι δίδυμες κόρες τους, Νίκη και Όλγα, ήταν εκεί και της έδωσαν το πιο δυνατό τους χειροκρότημα.

Στο τέλος της παράστασης ο Γεράσιμος, η Όλγα και η Νίκη αγκάλιασαν την Μπέσσυ και της έδωσαν συγχαρητήρια για την συγκλονιστική της ερμηνεία. Όλοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό αγκαλιασμένοι και ευδιάθετοι.

Δες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε,  ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια… αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More