Μπέσυ Μάλφα: Δείπνο αλά ιταλικά με επώνυμους φίλους! Φωτογραφίες

Με ιταλικό αέρα, pizza και coctails γιόρτασαν το βράδυ της Πέμπτης την έναρξη των παραστάσεων του “Χωρίζουμε Λέμε…” των Ρήγα & Αποστόλου στο Θέατρο Αθηνά! Το ραντεβού ήταν σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι και οι πρωταγωνιστές Μπέσυ Μάλφα, Ρένος Χαραλαμπίδης και Αλέξανδρος Ρήγας υποδέχτηκαν τους φίλους τους σε ένα ξεχωριστό δείπνο.
Η ολοκαίνουργια παράσταση είναι μια κωμωδία με ένα ζευγάρι στα πρόθυρα διαζυγίου, με πολλούς γνωστούς αγνώστους συγγενείς και φίλους να λένε τη γνώμη τους… για καλό… και με έναν δικηγόρο – μυστήριο… πολύ σκληρό, για να δεχθεί αμαχητί το τέλος.

Κώστας Αποστολάκης, Μπέσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Ρήγας, Άννα Παναγιωτοπούλου
Το «Χωρίζουμε Λέμε…» με αφορμή ένα ζευγάρι και με πολύ χιουμοριστική διάθεση επι-θεωρεί τις σχέσεις σήμερα, τις φιλίες, τον έρωτα που περνάει, μα ελπίζουμε να ξανάρθει, την αγάπη για πάντα που κάποτε τελειώνει, τον γάμο, την πολιτική, την οικονομία… και πως όλα αυτά αποτελούν το παιχνίδι της ζωής μας. Και πάνω απ΄ όλα προτείνει για τη ζωή μας, ακριβώς αυτό: να παραμείνει για πάντα παιχνίδι. Πρόκειται για μια κωμωδία που θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως μια μεταμοντέρνα επιθεώρηση, υπό την έννοια ότι σχολιάζει, όπως η μαμά – επιθεώρηση, όλες τις πτυχές της σύγχρονης πραγματικότητας.

Μπέσυ Μάλφα, Ελένη Καστάνη
Η νέα καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου δεν εγγυάται το «Χωρίζουμε», αλλά το «τα Λέμε…».
Στην παράσταση συμμετέχουν ως μάρτυρες στην υπογραφή του διαζυγίου με ιδιαίτερο τρόπο και κατ’ αλφαβητική σειρά οι: Βασιλική Ανδρίτσου, Κώστας Αποστολάκης, Χρυσούλα Διαβάτη, Κώστας Δόξας, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, ΝίκοςΜουτσινάς, Άννα Παναγιωτοπούλου, Τζέσυ Παπουτσή, Σπύρος Πούλης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
Δες φωτογραφίες:

Αλέξναδρος Ρήγας, Ελένη Καστάνη, Κώστας Αποστολάκης, Μπέσυ Μάλφα

Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Πούλης, Δημήτρης Μαυρόπουλος

Ρένος Χαραλαμπίδης, Κώστας Αποστολάκης

Δημήτρης Αποστόλου, Αλέξναδρος Ρήγας

Μπέσυ Μάλφα,

Άννα Παναγιωτοπούλου, Ελένη Καστάνη,Μπέσυ Μάλφα,

Read More

And More