Μπέσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έξοδος για δύο! [pics]

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μαζί έχουν αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κάποια έξοδό του.

Πρόσφατα οι δυο τους, βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης ηκαι γευμάτισαν με πολύ καλή και χαρούμενη διάθεση. Η Μπέσυ εμφανίστηκε στο εστιατόριο “Μαχαιροπίρουνο” με ένα κόκκινο πουά φόρεμα και πόζαρε με καλοκαιρινή διάθεση στο πλευρό του συζύγου της.

Δες φωτογραφίες

Το ζευγάρι φέτος θα συνεργαστεί στο θέατρο με το έργο “Άγρια Δύση” του Θοδωρή Αθερίδη. Μία κωμωδία Western με φόντο την Κρήτη, γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα. Μια δυναμική μάνα με τα δίδυμα παιδιά της, ένας ανεκπλήρωτος καουμπόικος έρωτας, ένα τρελό κυνήγι θησαυρού, ένα κρυμμένο διαμάντι που βγάζει στη φόρα κρυμμένα μυστικά, ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και πολλή πολλή τρυφερότητα. Όλα αυτά στο Κρητικό γουέστερν του Θοδωρή Αθερίδη » Άγρια Δύση».

Με τους κουμπάρους τους Εύα Λεούση και Μάκη Καππάτο

Read More

And More