Μπέσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η κόρη τους Όλγα μεγάλωσε και ακολουθεί τα βήματά τους!

Πρεμιέρα είχε χθες η Μπέσυ Μάλφα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και φυσικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό της. Ωστόσο, ο σύζυγός της δεν ήταν ο μόνος που βρέθηκε στο πλευρό της ηθοποιού για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Μελινα Darling”. Τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση σδυνόδευσε εκεί η κόρη του ζευγαριού Όλγα. Παρούσα ήταν επίσης και η μητέρα της Μπέσυ Μάλφα.

Οι δύο Όλγες της ζωής της ηθοποιού μοιράζονται εκτός από το όνομα τους και την αγάπη τους για τις τέχνες. Η μητέρα της Μπέσυ Μάλφα είναι ζωγράφος ενώ η κόρη της Μπέσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση έχει ήδη εκφράσει στους γονείς της την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός.

Η κούκλα κόρη τους που έχει μία δίδυμη αδερφή τη Νίκη αλλά κι έναν μικρότερο αδερφό τον Γιάγκο, έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της. Ωστόσο, έχοντας αλλάξει το χρώμα και το στυλ των μαλλιών της – το φυσικό της είναι καστανό- δείχνει ολόιδια η γοητευτική μητέρα της.


Η Μπέσυ Μάλφα στην σκηνή της παράστασης του Νίκου Μουρατίδη “Μελίνα Darling”

Η ηθοποιός και αφηγήτρια της παράστασης με τις τραγουδίστριες Δέσποινα Ολυμπίου και Κρινιώ Νικολάου, μαζί με τον δημιουργό της μουσικής παράστασης Νίκο Μουρατίδη.

Η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Read More

And More