Μπέσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Θεατρικό ντεμπούτο για την κόρη τους Όλγα! [pics]

Θεατρικό ντεμπούτο έκανε η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα πριν λίγες μέρες στο πλευρό του Σταμάτη Φασουλή στην παράσταση «Συμβολαιογράφος». Η νεαρή Όλγα Σκιαδαρέση ακολουθεί τα θεατρικά χνάρια των διάσημων γονιών της και κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας θεατρική της εμφάνιση.

Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο «Χώρα» έκανε μάλιστα πρεμιέρα και στο πλευρό της ταλαντούχας Όλγας, βρέθηκε φυσικά η μητέρα της Μπέσυ Μάλφα που την στηρίζει σε όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, αφού καμάρωσε την κόρη της στη σκηνή, την συνάντησε μετά το τέλος της παράστασης και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το έργο διαδραματίζεται στην Κεφαλονιά του 19ου αιώνα. Το συμφέρον για τη μεγάλη περιουσία, που εξασφαλίζει μια διαθήκη, οδηγεί στο έγκλημα και σε μια σειρά από ραδιουργίες, με σκοπό την κατασκευή ενός νεαρού αθώου ως ενόχου. Έρωτες, μυστικά και συνομωσίες φτιάχνουν το δυνατό και διαχρονικό καμβά της γνωστής νουβέλας του Ραγκαβή. Το χρήμα, η απληστία, αλλά και η μεγάλη αγάπη του συμβολαιογράφου Σιορ Τάπα για τη μονάκριβη κόρη του, κινούν τα νήματα της αστυνομικής πλοκής της ιστορίας. Μιας ιστορίας που θα ζήλευε και ένα σύγχρονο ψυχολογικό θρίλερ!

Ο Συμβολαιογράφος έγραψε τη δική του θρυλική ιστορία, την εποχή της ασπρόμαυρης κρατικής τηλεόρασης, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη με το Βασίλη Διαμαντόπουλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μια πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών δίπλα του.

Υπόθεση του έργου:

Αργοστόλι 1882: Ο κόντες Ναννέτος, ένας από τους πιο αξιοσέβαστους τοπικούς άρχοντες της Κεφαλονιάς βρίσκεται δολοφονημένος στην κάμαρά του. Καθώς οι αρχές ψάχνουν να βρουν τον ένοχο, τα πράγματα περιπλέκονται όταν εμφανίζονται δύο διαθήκες του κόντε. Η μία, γραμμένη ανεπίσημα, αφήνει γενικό κληρονόμο τον νεαρό Ροδίνη που δούλευε ως γραμματικός δίπλα στον κόντε ενώ στη δεύτερη, αυτή που εμφανίζει ο συμβολαιογράφος Τάπας, φαίνεται ως γενικός κληρονόμος ο ανιψιός του, Γεράσιμος Ναννέτος. Το παράδοξο είναι πως και οι δύο διαθήκες φέρουν την υπογραφή του κόντε Ναννέτου. Ποια είναι όμως η πραγματική διαθήκη;

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More