Μπέσσυ Μάλφα: Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Ρήγα [video]

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στον «Ερυθρό Σταυρό» μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πριν από μερικές μέρες, ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης βρισκόταν σε φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας σειράς, «Room Service, πλιζ», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ, όταν ένιωσε μεγάλη αδιαθεσία.

Εκεί του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και προέκυψε ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό με την υγεία του. Οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, όμως εκείνος επέμεινε και υπέγραψε ώστε να επιστρέψει σπίτι του με δική του ευθύνη.

Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #not” και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια του καλού της φίλου και συνάδελφου. «Ο άνθρωπος κουράστηκε. Κουράζεται πάρα πολύ. Γράφει, σκηνοθετεί, κάνει την περιοδεία, τρέχει σε πολλά πράγματα. Είναι υπερκόπωση, αλλά είναι μια χαρά με την υγεία του. Συνήλθε αμέσως και ήθελε να κάνει και συμβούλιο με τους συνεργάτες του μέσα στο νοσοκομείο, το οποίο και έκανε…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Read More

And More