Μπέσυ Μάλφα: Μας συστήνει την κούκλα κόρη της!

Η Μπέσυ Μάλφα είναι πολύ περήφανη για τα παιδιά της. Με την κόρη της Νίκη έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο και πρόσφατα τις είδαμε να ποζάρουν μαζί χαμογελαστές για το περιοδικό YOU.

Η όμορφη νεαρή μάλιστα θα βαδίσει τα χνάρια των διάσημων γονιών της αφού εκτός από τη μαμά της είναι ηθοποιός και ο μπαμπάς της, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

/

“Είναι φτιαγμένες γι’ αυτό, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Οι κόρες μου θέλουν να ακολουθήσουν το χώρο της τέχνης, υποκριτική, τραγούδι, χορό… Από μικρές τούς άρεσε. Βοήθησε, βέβαια, και το γεγονός ότι μεγάλωναν σε ένα σπίτι ηθοποιών που αγαπούσαν αυτό που έκαναν με όποιες δυσκολίες. Όταν γεννήθηκαν, επειδή ήταν δίδυμες δυσκολευόμουν ακόμα και για το γάλα τους, λέει η Μπέσυ Μάλφα και για τις δύο κόρες της που έχουν δείξει από νωρίς καλλιτεχνικές ανησυχίες. ..

Η Νίκη είναι έτοιμη να “φάει” κλειστές πόρτες ή το όνομα των γονιών της θα τις ανοίξει διάπλατα; “Έχει μπει πολύ κόσμος στη δουλειά, πολλά παιδιά ηθοποιών και δεν νομίζω πως ισχύει πλέον κάτι τέτοιο. Αυτό επικρατούσε χρόνια πριν όπου οι γονείς των παιδιών ήταν σταρ. Ήταν πολύ βαρύ το όνομα, τώρα δεν πιστεύω πως υπάρχουν σταρ”.

/

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More