Μπέσυ Μάλφα: Πρεμιέρα με όλη την οικογένεια της στο πλευρό της! Φωτογραφίες

Τον ρόλο της Λίνας υποδύεται στην ταινία “Οι γαμπροί της Ευτυχίας” η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα. Η ταινία έκανε πρεμιέρα χθες στα Village Cinemas στο εμπορικό κέντρο The Mall. Από το πλευρό της πρωταγωνίστριας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι της άνθρωποι κι αυτοί δεν είναι άλλη από την όμορφη και πολυμελή οικογένεια της.

Η Μπέσυ Μάλφα είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση από το 1997. Μαζί έχουν αποκτήσει τις δίδυμες κόρες τους Όλγα και Νικολίτσα, που φέτος φοιτούν στην Γ’ Λυκείου, και τον μικρό τους γιο Γιάγκο. Όλοι μαζί λοιπόν βρέθηκαν στο πλευρό της.

Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη του ο σύζυγός της ηθοποιού και τα τρία τους παιδιά ενδιαφέρονται αρκετά για τον χώρο της υποκριτικής τέχνης. Δεν είναι παράξενο άλλωστε αν σκεφτεί κανείς πως οι τέχνες αποτελούν μέρος του DNA που κληρονόμησαν όχι μόνο από τους γονείς τους αλλά και από τη γιαγιά τους, Όλγα.

Η μητέρα της Μπέσυ Μάλφα είναι ζωγράφος και στηρίζει την κόρη της σε όλη την καλλιτεχνική της πορεία. Γι’ αυτό έδωσε και εκείνη το παρών στην χθεσινή βραδιά.

Σύσσωμη λοιπόν η οικογένεια της Μπέσυ Μάλφα την καμάρωσε στην σύγχρονη εκδοχή της κλασσικής ελληνικής κωμωδίας με την σκηνοθετική υπογραφή του Στράτου Μαρκίδη. Κι η πρωταγωνίστρια δεν σταμάτησε στιγμή να απολαμβάνει τη στήριξη των αγαπημένων της και να χαμογελά!


Με τον κινηματογραφικό της “σύζυγο” Κώστα Αποστολάκη


Η ηθοποιός ανάμεσα στον συμπρωταγωνιστή της Κώστα Ευριπιώτη και τον σκηνοθέτη Στράτο Μαρκίδη.

Read More

And More