Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα: Στα εγκαίνια της έκθεσης του αδερφού τους! Φωτογραφίες

Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα: Στα εγκαίνια της έκθεσης του αδερφού τους! Φωτογραφίες | tlife.gr

Σε μία από τις σπάνιες οικογενειακές τους εξόδους! Η Ματθίλδη Μαγγίρα και η Μπέτυ Μαγγίρα βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του αδερφού τους Γιώργου. Φυσικά, μαζί τους ήταν και οι γονείς τους Νίκη και Χρήστος Μαγγίρας που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη σημαντική στιγμή του γιου τους. Σύσσωμη η οικογένεια λοιπόν πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Η καλλιτεχνική φύση φαίνεται πως είναι οικογενειακή υπόθεση και η σειρά αυτή των έργων είναι αφιερωμένη στην οικογένεια. Ο τίτλος της έκθεσης που παρουσιάζεται στο Αγγέλων Βήμα στο Μεταξουργείο είναι “γλυκά όνειρα” και ο δημιουργός εξήγησε πως το εμπνεύστηκε από την μαμά τους γιατί έτσι τους καληνύχτιζε.

“Αδημονούσα να παραδοθώ στην αγκαλιά του Μορφέα για να μπω σ’ αυτό το χώρο των ονείρων. Με το πέρασμα των χρόνων, αυτοί οι ανεκπλήρωτοι πόθοι ωρίμασαν και πέρασαν στο συνειδητό. Και τώρα είμαι έτοιμος να τα μοιραστώ μαζί σας…”, αναφέρει ο Γιώργος Μαγγίρας.

Εκτός από τα έργα του όμως τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δύο αδερφές τους. Η Μπέττυ άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε πολύ σικάτες εμφανίσεις. Στο πλευρό της ήταν και ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης, συμπληρώνοντας τέλεια το οικογενειακό κάδρο!

READ more