Μπέττυ Μαγγίρα: Με άψογο look για ψώνια στη Γλυφάδα! [pics]

Η Μπέττυ Μαγγίρα φέτος ξεχώρισε μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του “My Style Rocks” αλλά και από τον ρόλο της στην παράσταση “Ματίλντα“. Μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, η ηθοποιός έχει αφιερώσει τον χρόνο της στις δύο κόρες της, Ανδριάνα και Καλλινίκη, αλλά και στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη. Η αλήθεια είναι ότι ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν δύσκολος για εκείνη, καθώς το απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητάς της, της στέρησε πολύτιμο χρόνο από την οικογένειά της.

Ωστόσο, εκείνη νιώθει ευλογημένη και σε πρόσφατες δηλώσεις της στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως θα ήθελε να βρίσκεται και στον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού μόδας. Προς το παρόν, η ίδια απολαμβάνει τον χρόνο με τα παιδιά της και ετοιμάσει σιγά σιγά τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά της. Βέβαια, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγό της περιμένουν τις διακοπές του καλοκαιριού, προκειμένου να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους μακριά από την ρουτίνα της πρωτεύουσας.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνέλαβε την εντυπωσιακή Μπέττυ να κάνει τα ψώνια της στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα. Όπως θα δεις, η ίδια ξεχώρισε με το άψογο στιλ της, αφού επέλεξε να φορέσει ένα ανοιξιάτικο και ταυτόχρονα αέρινο φόρεμα.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More