Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Απόλυτα ταιριαστοί σε βραδινή τους έξοδο! Πού βρέθηκαν; [pics]

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης άφησαν για λίγο τις κόρες τους στο σπίτι και έκαναν μια βραδινή έξοδο στο θέατρο! Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η Σκούπα” στο θέατρο Γκλόρια και απόλαυσε καλούς του φίλους στο θεατρικό σανίδι. Το καταξιωμένο συγγραφικό δίδυμο – Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας – επέστρεψε και μας παρουσιάζει μια νέα παράσταση με κοινό παρανομαστή την ενδιαφέρουσα πλοκή, τις έξυπνες ατάκες και το πολύ γέλιο!

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός και ο γοητευτικός σύζυγός της πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE και όπως θα δεις στις φωτογραφίες, τόσο η Μπέττυ όσο και ο Δημήτρης ήταν άκρως stylish! Φορώντας και οι δύο μαύρο δερμάτινο μπουφάν ήταν απόλυτα ταιριαστοί. Οι δυο τους απόλαυσαν την κωμωδία και στο τέλος καταχειροκρότησαν τους ταλαντούχους πρωταγωνιστές!

Δες φωτογραφίες:

Με τον ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο

Λίγα λόγια για το έργο:

Οι υπάλληλοι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ενώ την ίδια στιγμή το «παντοδύναμο» αφεντικό συνεχίζει να συμπεριφέρεται με τον πιο αυταρχικό και αντιπαθή τρόπο. Η ιστορία ξεκινά όταν μία υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέπτεται να «φαλιρίσει» επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαιά της να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Εκεί αρχίζει ένας «μυστικός πόλεμος» ανάμεσα στους υπαλλήλους και στην εργοδοσία για να ακυρωθούν τα καταστροφικά σχέδια του αφεντικού. Μία «αλυσίδα» από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές κάνει τη «Σκούπα» να σκορπίζει άπλετο γέλιο.

Εκτός από το έργο, ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας υπογράφουν τη σκηνοθεσία καθώς και τις μουσικές επιλογές που «ντύνουν» την παράσταση. Τα κοστούμια φιλοτέχνησε η Έβελυν Σιούπη και τα σκηνικά ο Ιούλιος Τζιάτας .

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More