Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Ερωτευμένοι στο Ηρώδειο! [pics]

Βραδινή έξοδο για δύο έκαναν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης. Το γνωστό ζευγάρι άφησε για λίγο τα κορίτσια του στο σπίτι και πέρασε ένα ρομαντικό βράδυ στο Ηρώδειο απολαμβάνοντας μια από τις πιο ξεχωριστές παραστάσεις της φετινής χρονιάς. Ο λόγος για τη Λυσιστράτη με πρωταγωνιστές τους: Πέτρο Φιλιππίδη, Γιάννη Μπέζο, Ναταλία Τσαλίκη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Κούκλα και ανανεωμένη η Μπέττυ Μαγγίρα έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με την σικ εμφάνισή της στο Ηρώδειο, όπου συνάντησε και την καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή. Οι δυο διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz, που τον περασμένο χειμώνα συνεργάστηκαν στο θέατρο και την παράσταση Mamma Mia, κάθισαν η μια δίπλα στην άλλη και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Ιδιαίτερα περιποιητικός και ο σύζυγος της όμορφης Μπέττυς, Δημήτρης Μάζης, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δεν έφυγε από το πλευρό του συζύγου της, ενώ μόλις τελείωσε η παράσταση συνάντησε τους πρωταγωνιστές στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η Αθηναία ηρωίδα του συλλαμβάνει την απόλυτη ιδέα: να συνασπιστεί με τις γυναίκες της πόλης της, της αντιπάλου Σπάρτης, αλλά και άλλων πόλεων, και να διαμηνύσουν στους άντρες πως αν δεν φροντίσουν για την ειρήνη, θα προχωρήσουν σε σεξουαλική αποχή. Με επικεφαλής την ίδια, η Αθηναία Κλεονίκη, η Σπαρτιάτισσα Λαμπιτώ, η Μυρρίνη και δεκάδες άλλες γυναίκες, αφού προσπερνούν τις αρχικές αντιρρήσεις τους, αναλαμβάνουν δράση, προχωρώντας παράλληλα σε αποκλεισμό του δημόσιου ταμείου που χρηματοδοτεί τις πολεμικές επιχειρήσεις. Οι άντρες φυσικά, με επικεφαλής τον Πρόβουλο, περνούν στην αντεπίθεση και ξεκινά η αψιμαχία αρχικά και η ανταλλαγή επιχειρημάτων στη συνέχεια. Όλοι αγγίζουν και ξεπερνούν τις αντοχές τους σε αμφότερα τα στρατόπεδα, μέχρι που η εμφάνιση της καλλονής Συμφιλίωσης οδηγεί σε αμοιβαίους συμβιβασμούς και, τελικά, σε αίσιο τέλος.

Read More

And More