Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Μαζί και ερωτευμένοι στο closing party της Δέσποινας Βανδή! [pics]

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης μπορεί να πορεύονται μαζί τα τελευταία 17 χρόνια, όμως ο έρωτας τους παραμένει ζωντανός και αναλλοίωτος! Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια και απολαμβάνει κάθε στιγμή εντός αυτής! Παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και τις δεκάδες υποχρεώσεις η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης φροντίζουν να βρίσκουν και να αφιερώνουν χρόνο στους δυο τους βγαίνοντας όσο πιο συχνά γίνεται ραντεβού.

Το βράδυ του Σαββάτου, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο closing party του νυχτερινού κέντρου Acro και διασκέδασε με τις επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή, του Νίνο και του Γιώργου Παπαδόπουλου. Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης κάθισαν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, να χορεύουν και να ανταλλάσσουν τρυφερές ματιές. Οι δυο τους είναι full in love και αυτό φαίνεται!

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαγνήτισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα όλων με τις στιλιστικές επιλογές της. Φορώντας μία κόκκινη δερμάτινη φούστα, μαύρο crop top και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες η γνωστή ηθοποιός εντυπωσίασε με το look της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More