Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Σπάνια βραδινή έξοδος στο θέατρο! [pics]

«Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού. Πλήθος επωνύμων απολαμβάνουν τις εξαιρετικές ερμηνείες του πολυμελούς θιάσου και χειροκροτούν από καρδιάς μια παράσταση που έχει κερδίσει το κοινό, αλλά και τις καλύτερες κριτικές.

«Το δικό μας σινεμά» απογειώνει τα αισθήματα και τις αισθήσεις, συγκινεί, νοσταλγεί, σκορπίζει χαρά και τραγούδι από Τετάρτη ως Κυριακή στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως. Η επιτυχία συνεχίζεται έως 22 Σεπτεμβρίου, με συνεχή sold out και πολλές εκπλήξεις.

Πρόσφατα, «Το δικό μας σινεμά» παρακολούθησαν από τις πρώτες θέσεις η Μπέττυ Μαγγίρα και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης. Το ερωτευμένο ζευγάρι, σε μια από τις σπάνιες κοινές επίσημες εμφανίσεις του, απόλαυσε την παράσταση-υπερπαραγωγή και καταχειροκρότησε τους ηθοποιούς, που έδωσαν για μία ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής.

Μάλιστα, αφότου έπεσε η αυλαία, οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς τα καμαρίνια των πρωταγωνιστών, προκειμένου να τους συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Εκεί, η συνάντησαν την Ρέα Τουτουνζή με τον σύζυγό της, Γιώργο Μαντζούκη, και όλο μαζί πόζαραν στον φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More