Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Στις Κυκλάδες με τις κόρες τους, Ελπινίκη και Αντριάνα! Φωτογραφίες

Οικογενειακές διακοπές για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μάζη με τις κόρες τους. 

Η ηθοποιός – παρουσιάστρια μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open, προχώρησε σε νέα συνεργασία με τον ANT1, απ’ όπου και θα την παρακολουθούμε τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του σταθμού.

Μπορεί οι λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας να μην έχουν γνωστοποιηθεί, ωστόσο από την αρχή τα δημοσιεύματα ήθελαν την Μπέττυ Μαγγίρα να αναλαμβάνει νέα εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η ίδια πάντως απαντά με τη σιωπή της, καθώς, για την ώρα, προτεραιότητα έχει η οικογένειά της. Μαζί με τον σύζυγό της και τις κόρες τους, Ελπινίκη και Αντριάνα, η Μπέττυ Μαγγίρα απολαμβάνει τις Κυκλάδες.

Οι διακοπές της οικογένειας ξεκίνησαν από το ταξίδι στην Κίμωλο, ενώ σειρά είχε η Ίος. Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ στις νέες της αναρτήσεις είδαμε και τις κόρες της σε ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία.

Από την άλλη, ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης, σπάνια μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media. Ωστόσο από τις φετινές του διακοπές, ο ίδιος επέλεξε μια τρυφερή φωτογραφία, όσο απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα με τη σύζυγό του. 

«Η σχέση πάντα περνάει από διάφορα στάδια. Για να διατηρηθεί η σπίθα, θέλει πολλή δουλειά. Η καθημερινότητα, τα παιδιά, η κούραση, οι υποχρεώσεις σίγουρα μπορεί να φέρουν εντάσεις και κραδασμούς.

Θεωρώ όμως ότι η σωστή επικοινωνία με το σύντροφο είναι το παν. Να ανοίγεσαι, να μιλάς», είχε δηλώσει η Μπέττυ Μαγγίρα σε παλαιότερη συνέντευξή της για την καθημερινότητα δίπλα στον σύζυγό της.

Δες παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: instagram

 

Read More

And More