Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Βραδινή έξοδο στο θέατρο! [pics]

Βραδινή έξοδο για δύο έκαναν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης. Το γνωστό ζευγάρι άφησε για λίγο τα κορίτσια του στο σπίτι και πέρασε ένα ρομαντικό βράδυ στο Κηποθέατρο Παπάγου, παρακολουθώντας την παράσταση “Για Όνομα” με τους: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτου, Φάνη Μουρατίδη, Μαρία Κωνσταντάκη και Αντώνη Λουδάρο.

Το ζευγάρι έφθασε μαζί στο θέατρο, λίγο πριν τις 9 το βράδυ και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις για να απολάυσει την επιτυχημένη κωμωδία. Εντυπωσιακή και κούκλα η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε μαύρο παντελόνι με ένα leopard top που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη και έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν έφυγε από το πλευρό του συζύγου της, ενώ μόλις τελείωσε η παράσταση συνάντησε τους πρωταγωνιστές στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Κατόπιν, ανέβηκε στη μηχανή του συζύγου της και έφυγαν μαζί από το θέατρο…

Όσο για την παράσταση που απόλαυσαν; Πρόκειται για την πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ…», που χειροκρότησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 2 χρόνια.

Ο Βικτόρ (Φάνης Μουρατίδης) περιμένει το πρώτο του παιδί. Η αδερφή του Ελιζαμπέτ (Βίκυ Σταυροπούλου) και ο άντρας της Πιερ (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο μαζί με τη σύζυγό του Άννα (Μαρία Κωνσταντάκη) και τον παιδικό τους φίλο Κλοντ (Αντώνης Λουδάρος). Κι ενώ περιμένουν την ως συνήθως αργοπορημένη Άννα και κουβεντιάζουν περί ανέμων και υδάτων, κάποια στιγμή η κουβέντα στρέφεται γύρω από το μωρό και ο Βικτόρ τους αποκαλύπτει ότι είναι αγόρι! Όταν τον ρωτούν ποιο όνομα έχει διαλέξει για να δώσει στο παιδί, η απάντησή του θα αναστατώσει την παρέα και θα προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που θα φέρουν το απόλυτο χάος! Μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια αποκαλύπτονται. Ψέματα που «προστάτευαν» σχέσεις και φιλίες έρχονται στο φως. Και επιβεβαιώνεται το μότο του έργου: ένα παιδί φέρνει την ευτυχία. Αλλά το όνομα που θα του δώσεις… μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες.

Η κωμωδία «Για όνομα…» είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στη Γαλλία και υποψήφια για έξι βραβεία Molière. Την ίδια τεράστια επιτυχία γνώρισε και η κινηματογραφική της μεταφορά που ξεπέρασε διεθνώς τα 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια. Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τα Αθηναϊκά Θέατρα τις θεατρικές σεζόν 2015-16 και 2016-17 ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς.

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Κράτα το

Read More

And More