Μπέττυ Μαγγίρα: Έξοδος στο θέατρο μαζί με τις κούκλες κόρες της

Βραδιά θεάτρου ήταν η χθεσινή για τη Μπέττυ Μαγγίρα και τα παιδιά της, Αντριάννα και Καλλινίκη.

Μετά το κλείσιμο των σχολείων και το τέλος των υποχρεώσεων των κοριτσιών, μαμά και κόρες θέλησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό και έτσι επισκέφτηκαν το θέατρο “Σίνε Γαλάτσι”, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση “Πλούτος. Ο Καραγκιόζης συναντά τον Αριστοφάνη”.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι πολύ δραστήρια μητέρα και απολαμβάνει να περνάει δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά της. Παρά το γεγονός, ότι φέτος συμμετείχε στο “Your Face Sounds Familiar” και το πρόγραμμά της ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, φρόντιζε πάντα να διαθέτει χρόνο για τα κορίτσια της. 

Αυτή τη φορά, λοιπόν, το πρόγραμμα περιλάμβανε θέατρο! Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μπέττυ Μαγγίρα με την Αντριάννα και την Καλλινίκη λίγο πριν από την έναρξη της παράστασης. Όλες μαζί κάθισαν σε μία από τις πρώτες σειρές και απόλαυσαν τους πρωταγωνιστές επί σκηνής. 

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ακούσατε- ακούσατε, αυτό το καλοκαίρι ο Καραγκιόζης συναντά την αρχαία κωμωδία και συστήνει στα παιδιά με το δικό του μοναδικό τρόπο τον Αριστοφάνη, με μία σειρά παραστάσεων στην Αθήνα αλλά και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

«Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη, γίνεται παράσταση για παιδιά, από τον σκιοπαίκτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά, που οι παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Θέατρο Κάππα συγκινούν και ενθουσιάζουν το παιδικό κοινό τα τελευταία χρόνια, ο οποίος εμπνέεται από την τελευταία σωζόμενη κωμωδία του Αθηναίου σατιρικού ποιητή και δημιουργεί ένα έργο με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη.

Η Αρχαία Κωμωδία του Αριστοφάνη μεταμορφώνεται σε ένα πολύχρωμο λαϊκό παραμύθι για παιδιά. Στην ειδική διασκευή για Θέατρο Σκιών, στους ρόλους του Χρεμύλου και του Καρίωνα συναντάμε τον Καραγκιόζη και τον Χατζηαβάτη. Οι δύο πρωταγωνιστές βρίσκουν τον Πλούτο έξω από το Μαντείο των Δελφών και η περιπέτεια αρχίζει!

Ο Καραγκιόζης πάντα επίκαιρος, μιλά για τη σύγκρουση φτώχειας και πλούτου με χιούμορ και τρόπο κατανοητό ακόμα και για τις πιο μικρές ηλικίες. Η κατάσταση εγκλεισμού που βιώσαμε τον τελευταίο χρόνο και συνοδεύτηκε από μια έκρηξη καταναλωτισμού, αποτέλεσε για τον Ηλία Καρελλά την αρχική πηγή έμπνευσης. Στον αντίποδα της έλλειψης ουσιαστικής επικοινωνίας και του ατέρμονου κυνηγιού απόκτησης υλικών αγαθών, το έργο έρχεται να μας θυμίσει ότι έννοιες όπως η ειλικρίνεια, η τιμιότητα, η εργατικότητα, η φιλία, η οικογένεια, ο ανθρωπισμός είναι αυτές που έχουν πραγματική σημασία στη ζωή.

Read More

And More