Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε fashion show, με τον σύζυγό της στο πλευρό της! [pics]

Τον καλό της φίλο και συνεργάτη Στέλιο Κουδουνάρη θέλησε να τιμήσει η Μπέττυ Μαγγίρα και έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο fashion show του στην αίθουσα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Έχοντας στο πλευρό της, τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, η Μπέττυ έκλεψε τις εντυπώσεις και όχι άδικα.

Μετά την επιτυχημένη περσινή τηλεοπτική σεζόν, όπου συνεργάστηκαν μαζί –ως κριτές- του «My style Rocks» στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής και η σέξι show woman συναντήθηκαν και πάλι και μάλιστα σε ένα ξεχωριστό fashion event, με αφορμή την παρουσίαση της καλοκαιρινής collection του Στέλιου Κουδουνάρη.

Η κολεξιόν απευθύνεται στις γυναίκες όλων των ηλικιών που αισθάνονται νέες και αποζητούν εμπειρίες ακόμα και μέσα από την εμφάνιση τους. Στις γυναίκες που κινούνται στην πόλη αλλά και στις γυναίκες που ταξιδεύουν συχνά αφού πρόκειται για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με ιδιαίτερα ρούχα ημέρας φτιαγμένα από φιλικά υλικά που δεν τσαλακώνονται εύκολα και επιδιώκουν να μπαίνουν πρώτα στις καλοκαιρινές αποσκευές.

Όσο για το βραδινό κομμάτι της συλλογής, αυτό μυρίζει μεσόγειο, τα ρευστά μεταλλικά υφάσματα θυμίζουν καλοκαιρινά νερά ενώ ένα ενστικτώδες πάθος υπάρχει στην αύρα των αέρινων αυτών κομματιών που αποτελούν ιδανικές προτάσεις για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Τα ρούχα της καλοκαιρινής κολεξιόν του Στέλιου Κουδουνάρη αποτελούνται από καλοκαιρινά χρώματα όπως λευκό, μπεζ, μπρονζέ, χρυσό, ναυτικό μπλε, ρίγες αλλά και λαμπερά μεταλλικά υφάσματα που θυμίζουν νερά και βυθό. Χαλαρές αέρινες και ρευστές φόρμες παντρεύονται αρμονικά με κάποια πιο αστικά ρούχα με ανδρόγυνα στοιχεία που ο σχεδιαστής πάντα εντάσσει στις συλλογές του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More