Μπέττυ Μαγγίρα: Επέστρεψε στην γενέτειρά της με τις κόρες της για τα γενέθλια και την γιορτή της! [pics]

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λίγο πριν ξεκινήσει την παράσταση Mamma Mia για δεύτερη χρονιά, απολαμβάνει όσο μπορεί το καλοκαίρι της. Η γνωστή ηθοποιός και show woman προσπαθεί να απολαύσει όσο μπορεί τις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί με την όμορφη οικογένειά της. Μάλιστα, αφού κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρήκε ελεύθερο χρόνο και μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ξάνθη, στην πόλη όπου γεννήθηκε και έζησε το μεγαλύτερο μέρος των παιδικών της χρόνων. Φυσικά, μαζί της είχε τις δύο κόρες της – Αντριάννα και Καλλινίκη – αλλά και την ανιψιά της, την κόρη του αδερφού της Γιώργου Μαγγίρα.

Η Μπέττυ ανέβασε χθς μια όμορφη φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: Περπατώντας στα παλιά λημέρια… σαν μικρό παιδί!!! Με κόρες κι ανιψιά στην παλιά Ξάνθη!!! Σοκάκια για περπάτημα”. Και σήμερα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει τα γενέθλιά της αλλά και την ονομαστική της γιορτή, αφού την έχουν βαφτίσει Δέσποινα.
Δες τις φωτογραφίες:

Γενέθλια και γιορτή!!! (Καθότι Δέσποινα ) Οι ευχές ευπρόσδεκτες!!! #mybirthday #birthdaygirl #nameday #15august #queensareborninaugust #onlylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira) στις

Never ending… friendship!!! @nikimpempe @betty_maggira #greeksummer #nightout #summernights #fun #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira) στις

Read More

And More