Μπέττυ Μαγγίρα: “Φοβάμαι για τα παιδιά μου… Εγώ αντέχω να πεινάσω!”

“Δεν φοβάμαι για εμένα, Ανησυχώ για τα παιδιά μου, για το τι μπορεί να φέρει το αύριο”, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό “ΕΓΩ!” η Μπέττυ Μαγγίρα, δηλώνοντας πως περιμένει ένα… θαύμα!
“Άλλοι πρόκειται να ψηφίσουν “ΝΑΙ” άλλοι “ΟΧΙ”. Είναι σεβαστή η κάθε άποψη. Δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να φαγωθούμε κιόλας. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ενημερωμένοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν σκέφτεται την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος αποκάλυψε: “Έβγαλα όσα πρόλαβα από το ΑΤΜ. Δεν ήμουν από αυτούς που έτρεξαν πανικόβλητοι. Έβγαλα 600 ευρώ, το όριο που σου δίνει η χρεωστική κάρτα” και συμπλήρωσε: “Πήγα στο super market, κανονικά, όπως κάθε εβδομάδα και πήρα λίγα μακαρόνια παραπάνω. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη, να μην τρελαθώ, αλλά σκέφτομαι ότι έχω και παιδιά και αν αύριο-μεθαύριο γίνει κάτι χοντρό δεν θα έχω να τα ταΐσω”.
Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Από τη στιγμή που κανείς δεν μου λέει τι θα φέρει το “όχι” πώς να το ψηφίσω; Για ποια υπερηφάνεια και αντίσταση λαού μιλάμε, όταν δεν ξέρω αν αύριο θα έχω να φάω. Μπορεί να εγγυηθεί κανείς τι θα γίνει μετά;”
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More