Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα: «Αν κάποιος δεν παραδέχεται κάτι, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ»

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε καλεσμένη η Μπέττυ Μαγγίρα το Σάββατο 16/3.

Η παρουσιάστρια του «I love Σου Κου», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, αλλά και για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή.

«Δεν πέρναγε από το μυαλό μου να κάνω τηλεόραση. Εγώ μοντέλο ήθελα να γίνω. Το θέατρο ήρθε μετά το YFSF, είχα προτάσεις παλαιότερα αλλά δεν το επέλεγα γιατί θεωρούσα ότι είναι – και είναι – ένα πολύ δύσκολο είδος», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση στο παρελθόν να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αλλά την απέρριψε.

«Με τον ΑΝΤ1 νομίζω ήταν η πιο ωραία πρόταση, το πόσο ελεύθερη ένιωσα εκεί και επέλεξα να πάω στο κανάλι. Ήξερα καλά που πάω, ήξερα πως πήγαινε σε μία ζώνη που δεν υπήρχε στον ΑΝΤ1. Είπα θα το τολμήσω, θα το ρισκάρω.

Είμαι πολύ πιστή με τους ανθρώπους. Όταν είναι μία παρέα ωραία δεν την αλλάζω, δεν φεύγω. Δεν είναι τυχαίο που είμαι 22 χρόνια παντρεμένη. Είμαι άνθρωπος πολύ πιστός. Είναι μία ευκολία να πεις θα ζήσω τη ζωούλα μου. Η πίστη είναι επιλογή. Δεν αλλάζω εύκολα συνεργάτες. ΑΝ νιώσω ασφάλεια δύσκολα θα ρισκάρω και θα τα αλλάξω όλα. Δεν α μασήσω να αρχίσω από την αρχή, αλλά υπάρχουν λόγοι που μένω σε κάποια πρόσωπα πιστή», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Δε με απογοήτευσε η αποχώρηση της Τζο, με απογοήτευσε η στάση της μετέπειτα. Είναι ένα κορίτσι που το είδα, το γούσταρα, μου άρεσε. Εγώ θεωρούσα ότι είχαμε ωραία επαφή μαζί, οπότε αυτό που ειπώθηκε μετά δε μου άρεσε γιατί δεν μου το έδειξε ποτέ, ότι μπορεί να έχει κάποιο θέμα μαζί μου ή με την εκπομπή. Προσπαθούσα να τη βοηθήσω να βρει τον δρόμο της γιατί ήταν πολύ καινούργια στο χώρο, ήρθε από ένα μικρό κανάλι, ήρθε σε μία άλλου είδους εκπομπή, σε ένα μεγάλο κανάλι, προσπαθούσα να την βοηθήσω να δείξει αυτό που πραγματικά είναι γιατί η τηλεόραση αυτό που θέλει είναι η αλήθεια. Κάποια στιγμή ξανά μίλησα μαζί της αλλά μέχρι ενός σημείου. Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει κάτι ή δεν παραδέχεται κάτι δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω.

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με την Μαρινέλλα η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε: «Η ωραιότερη ώρα μαζί της είναι μετά το show, όταν όλοι θα φύγουν, θα περάσουν όλοι από το καμαρίνι της και μετά καθόμασταν 4 γυναίκες για να αποφορτιστούμε μέχρι τις 4 το πρωί και να λέμε ιστορίες. Δεν έχω καλύτερο».

Read More

And More