Μπέττυ Μαγγίρα για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: «Μια δύσκολη μέρα για όλους μας, μας επηρεάζει σε παγκόσμιο επίπεδο»

Σε κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο πλανήτης τις εξελίξεις μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones. Με το θέμα αυτό ξεκίνησε την εκπομπή της η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Κυριακής 14/4 εκφράζοντας την ευχή της να τελειώσει επιτέλους αυτή η εμπόλεμη κατάσταση.

«Μια πολύ δύσκολη ημέρα για όλους μας, για όλο τον πλανήτη μιας και στην ήδη εμπόλεμε κατάσταση που υπήρχε ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη ήρθε να προστεθεί και η επίθεση του Ιράν με drones που απ’ ότι φαίνεται έχουν αναχαιτιστεί. Η σύρραξη μεγαλώνει. Εύχομαι πραγματικά να μην επεκταθεί όλο αυτό, να σταματήσει εδώ.

Μας επηρεάζει, εκτός από ψυχολογικά, και σε παγκόσμιο επίπεδο σε πάρα πολλούς τομείς. Ας ευχηθούμε να μην υπάρχουν θύματα και να σταματήσει πια αυτή η εμπόλεμη κατάσταση. Κάθε μέρα που ξυπνάμε, ψάχνουμε να βρούμε ένα θετικό πράγμα να πιαστούμε. Νομίζω ότι είμαστε όλοι οι άνθρωποι πια στα όριά μας…» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More