Μπέττυ Μαγγίρα: Η απρόβλεπτη πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της και τα ρομαντικά τους ραντεβού!

Μπέττυ Μαγγίρα: Η απρόβλεπτη πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της και τα ρομαντικά τους ραντεβού! | tlife.gr

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι μαζί τα τελευταία 17 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν την φλόγα ζωντανή, παρά την ρουτίνα και την καθημερινότητα που περιβάλλει τα περισσότερα ζευγάρια. Η γνωστή performer αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Σπίτι Είναι», ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να βγαίνει ρομαντικά ραντεβού με τον άντρα της ζωής της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Page 2 και στον Γιάννη Πουλόπουλο, η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του γάμου της με τον Δημήτρη αλλά και την ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε.

Με τον Δημήτρη Μάζη είστε 17 χρόνια μαζί. Συνεχίζετε να κάνετε εκπλήξεις ο ένας στον άλλον και να βγαίνετε ραντεβού;

Προσπαθούμε να ξεκλέβουμε χρόνο για να κάνουμε πράγματα οι δυο μας. Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα βγούμε ραντεβού και θέλουμε να γίνεται πιο συχνά. Πολλές φορές η ρουτίνα και η καθημερινότητα δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις χρόνο για τον σύντροφό σου. Εμείς επιδιώκουμε να βγαίνουμε ραντεβού είτε για να πάμε στο θέατρο είτε για να πάμε για φαγητό ή για ποτό και θεωρώ ότι όλα τα ζευγάρια πρέπει να το κάνουν, γιατί έτσι μπορούν να κρατήσουν την φλόγα αναμμένη.

Εκτός από τη ρουτίνα, ένας μεγάλος εχθρός για τα ζευγάρι είναι και η οικειότητα που αναπτύσσεται όταν περνούν τα χρόνια. Εσύ εξακολουθείς να είσαι περιποιημένη μπροστά στον άντρα σου;

Εντάξει, δεν θα ξυπνήσω και θα βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά περιποιούμαι τον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να βγω έξω άβαφη. Θα μακιγιαριστώ, θα ντυθώ, θα βάλω τις γόβες μου. Μου αρέσει να είμαι ωραία, πρώτα για εμένα και μετά για τον άντρα μου. Εντάξει, δεν φοράω και τακούνια μέσα στο σπίτι, αλλά θέλω να με βλέπει ο Δημήτρης περιποιημένη.

Κάνει κι εκείνος το ίδιο;

Εκείνος ό,τι και να κάνει κούκλος είναι. Οι άντρες και ρυτίδες να έχουν και λευκά μαλλιά πιο γοητευτικοί γίνονται, ενώ οι γυναίκες πρέπει να τρέχουμε στους αισθητικούς για να διατηρούμαστε.

Ποια είναι η πιο ρομαντική κίνηση που έχει κάνει ο Δημήτρης;

Κάνει πολλά ωραία πράγματα. Μου αρέσει που μου φέρνει λουλούδια χωρίς να υπάρχει αφορμή. Εγώ αυτό το βρίσκω πολύ πιο αυθόρμητο και ρομαντικό από το να κάνει την ίδια κίνηση επειδή είναι η επέτειος μας.

Το ίδιο ρομαντική ήταν και η πρόταση γάμου που σου έκανε;

Καλά, κανονική πρόταση γάμου, από αυτές που ο άλλος πέφτει στα γόνατα και σου προσφέρει δαχτυλίδι, δεν έγινε ποτέ. Ετοιμαζόμασταν να πάμε διακοπές στην Πάτμο και όπως μάζευα τα πράγματά μας μου λέει «σου πήρα ένα δώρο». Ανοίγω το κουτί και βλέπω το μονόπετρο. «Αυτό το δακτυλίδι το προσφέρουν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις», του λέω. Ο Δημήτρης περισσότερο μου το έδωσε γιατί φοβόταν μη το χάσει (γελάει). Από εκεί και πέρα θεώρησε εντελώς περιττό να με ρωτήσει αν θέλω να τον παντρευτώ (γελάει). Δηλαδή, εγώ το I Do δεν το είπα ποτέ. Αφού μου έδωσε το δακτυλίδι, θεώρησε δεδομένο ότι το είχαμε επισημοποιήσει κιόλας.

READ more