Μπέττυ Μαγγίρα: Η εντυπωσιακή total white εμφάνισή της στην πρεμιέρα της φίλης της, Δέσποινας Βανδή! [pics]

Το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου, στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως, έκανε πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη παράσταση «Το δικό μας σινεμά». Πρόκειται για ένα μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού.

«Το δικό μας σινεμά» είναι η ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955, όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν τη μεγάλη δόξα της δεκαετίας του ’60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά τη δεκαετία του ’70.

Στο νέο θεατρικό μιούζικαλ πρωταγωνιστούν οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Βανδή,Παύλος ΧαϊκάληςΚώστας Κόκλας, Κατερίνα ΛέχουΜέμος ΜπεγνήςΓιώργος Χρανιώτης,Σύλβια ΔελικούραΠαρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαμαρά, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριαλένα ΡοζάκηΓιώργος ΤσούρμαςΓιάννης Ρούσος, Δημήτρης Γαλάνης, ενώ σε ξεχωριστούς ρόλους εμφανίζονται η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλες τις διάσημες παρουσίες που έδωσαν το “παρών”. Μεταξύ άλλων, ήταν και η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της καλής της φίλης Δέσποινας Βανδή, με την οποία ήρθε πολύ κοντά μετά τη συνεργασία του στο “Mamma Mia“. Όπως πάντα, η γοητευτική ηθοποιός έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και κατάφερε να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε να φορέσει ένα off white maxi φόρεμα, που αναδεικνύει απόλυτα την θηλυκότητά της, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και clutch. Τα μαλλιά ήταν ήταν σπαστά και επιμελώς ατημέλητα, το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις, ενώ το όλο look το ολοκλήρωσαν οι χρυσοί κρίκοι στα αυτιά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More