Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Κατερίνα Καινούργιου χάνει το δίκιο της γιατί απαντά την ώρα που εκνευρίζεται»

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο λέγοντας πως θεωρεί λογικό η παρουσιάστρια να νιώθει πληγωμένη από τη στάση του πρώην συνεργάτη της.

«Κατ’ εμέ δίκιο είχε η Κατερίνα Καινούργιου σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ξέρω πάρα πολλά. Ξέρω ότι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ αλλά δε θα πω τι και πως. Δε θεωρώ ότι αδίκησε την ίδια, αλλά τον εαυτό του, διότι δε μπορείς εκ των υστέρων ή ακόμα και όταν είσαι σε μια εκπομπή να επιτίθεσαι συνέχεια στην παρουσιάστρια.

Δε θες να είσαι; Μπορείς να φύγεις και να κάνεις κάτι άλλο. Δεν είναι ωραίο να τις επιτίθεσαι, να έχεις συνέχεια μια διαφορετική άποψη, μια διαφορετική γνώμη, την εκνεύριζε πάρα πολύ. Είναι κουραστικό… Ξέφυγε στις δηλώσεις του, πολλές φορές υπήρξε ειρωνικός και αυτό αδικεί τον ίδιο, όχι την Κατερίνα. Είναι λογικό να πληγώθηκε η Κατερίνα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε, 

«Η Κατερίνα χάνει το δίκιο της και απαντά την ώρα που εκνευρίζεται. Όταν είσαι ειλικρινής και αυθεντικός και βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα, θα πεις και πράγματα που δεν είναι καλά, και μετά ηρεμείς».

 Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε και στο προξενιό που προσπάθησε να κάνει στην παρουσιάστρια λέγοντας,  «Δεν είμαστε φίλες. Φίλες δεν είμαστε, αλλά είμαστε μια χαρά. Το προξενιό τώρα… Ήταν απέναντί μου η Κατερίνα, παρουσίαζα κάτι βραβεία, σηκώθηκε ένα παιδί, τον βλέπω και λέω “να τος αυτός ωραίος”. Δε τη ρώτησα αν της αρέσει. Τον σταματάω και του λέω, “έλα εδώ εσύ, είσαι ελεύθερος;”

Ταράχτηκε ο άνθρωπος. Με κοιτάει, παγώνει, δεν απαντούσε. Τον ξαναρωτάω αν είναι ελεύθερος και μου λέει, “όχι”. Κρίμα λέω γιατί σε σκέφτηκα για την Κατερίνα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164