Μπέττυ Μαγγίρα: Η συμμετοχή της στο “My style Rocks” και η σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showzbiz. Έχει ξεχωρίσει με τις υποκριτικές της ικανότητες και το ταλέντο της στις μεταμφιέσεις. Φέτος την απολαμβάνουμε στο ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” όπου κρίνει καθημερινά τις παίκτριες για τις στυλιστικές τους επιλογές. Η Μπέττυ είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα και παρά το αυξημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα βρίσκει πάντα χρόνο για να περνάει ποιοτικές στιγμές με την οικογένεια της.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Γυναίκα’ και μίλησε για την σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε αυτήν με τους υπόλοιπους κριτές αλλά και το πως προέκυψε η συνεργασία αυτή.

Στο «My Style Rocks» πώς περνάτε;
«Τέλεια! Έχουμε δέσει πάρα πολύ με τον Δημήτρη και τον Στέλιο, γελάμε πάρα πολύ και στον αέρα. Έχει τη δυσκολία του, όπως όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά μου αρέσει και καλύπτει ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μου, την αγάπη μου για τη μόδα»

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είχε δεχθεί και μεγάλη επίθεση, πώς τα πάτε;
«Τα πάμε τέλεια, γιατί υπάρχει σωστή συνεργασία και επικοινωνία. Από τη στιγμή που η Κωνσταντίνα αυτοσαρκάζεται και ανταποκρίνεται στο χιούμορ που της κάνουμε, έχουμε γίνει μια ωραία ομάδα με πολύ καλή χημεία μεταξύ μας»

Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος κριτής;
«Πάντα ο κόσμος θέλει να σου βάλει μια συγκεκριμένη ταμπέλα. «Αυτή είναι ηθοποιός, αυτή είναι τραγουδίστρια, τι δουλειά έχει εκεί;» Εκείνο που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι πρόκειται για τηλεοπτικό σόου, οπότε η παραγωγή αναζητά πρόσωπα που είναι και τηλεοπτικά και έχουν σχέση με τη μόδα. Έγιναν πολλά δοκιμαστικά και με διάφορους συνδυασμούς ανθρώπων μέχρι να καταλήξουν. Ικανοποιούσα τα κριτήριά τους και με πήραν»

Read More

And More