Μπέττυ Μαγγίρα: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της και όλα όσα αποκαλύπτει για τις κόρες της!

Η πολυταλάντη Μπέττυ Μαγγίρα έχει χιούμορ, εντυπωσιακή εμφάνιση και παραμένει αψεγάδιαστη ακόμα και όταν είναι busy. Φέτος την απολαύσαμε στον ρόλο του κριτή στο “My Style Rocks” κάτι που της ταίριαζε απόλυτα, ενώ παράλληλα εμφανιζόταν στο θέατρο Ακροπόλ και στο μιούζικαλ “Matilda”. Εκτός από μια άψογη επαγγελματίας, η Μπέττυ αποτελεί μια αφοσιωμένη μητέρα για τις κόρες της Ανδριάννα και Καλλινίκη αλλά και μια τρυφερή σύζυγός για τον επί 17 χρόνια αγαπημένο της, Δημήτρη Μάζη. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό In Style, η εντυπωσιακή show-woman μιλάει για τις κόρες της, για το πώς κρατάει τη φλόγα ζωντανή στη σχέση της ενώ αποκαλύπτει μυστικά της διατροφής της.

Η Μπέττυ παραδέχεται πως και οι δυο της κόρες της μοιάζουν πολύ, η κάθε μία με τον τρόπο της. “Παίρνουν τα καλλυντικά μου και βάφονται. Ξετρελαίνονται με τα λιπ γκλος. Χτενίζονται, κάνουν πασαρέλα, show και χορεύουν. Μιμούνται ό,τι βλέπουν από εμένα. Δεν τις παροτρύνω, αλλά όταν το κάνουν με ενθουσιάζουν, περνάω και εγώ ωραία και διασκεδάζουμε μαζί. Και οι δύο λένε ότι θέλουν να ακολουθήσουν τα δικά μου βήματα. Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί, γιατί από τη μία δεν ξέρω κατά πόσο είναι συνειδητό και από την άλλη δεν είμαι από τους γονείς που θα αποτρέψουν τα παιδιά τους. Η μικρή είναι λίγο πιο αθλητική, αλλά και οι δύο λατρεύουν τον χορό. Η Ανδριάννα είναι πιο καλλιτεχνική φύση, λατρεύει το θέατρο, το μπαλέτο, τον σύγχρονο χορό και από τώρα δηλώνει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Μου θυμίζουν τη σχέση με την αδερφή μου, αν και εμείς δεν θυμάμαι να τσακωνόμασταν”.

Με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη είναι μαζί 17 χρόνια. “Χρειάζεται καθημερινή δουλειά για να κρατηθεί ζωντανή η σχέση. Προσπαθούμε να βγαίνουμε ως ζευγάρι, όσο να γίνεται να πηγαίνουμε ταξίδια και να απολαμβάνουμε χρόνο οι δυο μας για να κρατάμε τη φλόγα ζωντανή. Πιστεύω ότι ο έρωτας μπορεί να κρατήσει για πάντα. Σίγουρα φεύγει το φτερούγισμα του πρώτου καιρού, αλλά μένει η αγάπη. Με τον άλλον αποκτάς κώδικα επικοινωνίας. Καταλαβαινόμαστε χωρίς να μιλήσουμε και γελάμε πολύ μαζί. Έχουμε κοινά θέλω και απόψεις για τη ζωή. Εκεί που είσαι στα κάτω σου ή απογοητευμένη από μία στραβή της δουλειάς, είναι βασικό να έχεις τον άνθρωπό σου να σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις”.

Όταν την ρωτούν για τις τέλειες αναλογίες της, η ίδια αποκαλύπτει ότι δεν γυμνάζεται ποτέ. “Κάθε χρόνο λέω ότι πρέπει να ξεκινήσω γυμναστική, γιατί πέρα από ωραίο σώμα προσφέρει ευεξία. Είμαι 1,76 και ζυγίζω 58 κιλά. Η εικόνα μου είναι θέμα γονιδιακό, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ποτέ αυξομειώσεις βάρους. Ακολουθώ μεσογειακή διατροφή και δεν μου αρέσει να στερούμαι. Όμως, δεν μπαίνουν συχνά στο σπίτι επεξεργασμένες τροφές και ψωνίζω βιολογικά τρόφιμα. Φυσικά υπάρχουν περίοδοι που μπορεί να ξεφύγω, να πάρω αυτά τα δύο παραπάνω κιλά και τότε προσπαθώ να περιορίσω τα γλυκά και τα παγωτά. Είμαι πολύ των γλυκών. Δύσκολα θα αντισταθώ”.

Τι γνώμη έχει για την παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; “Πιστεύω ότι τα πήγε πολύ καλά και όσο περνούσε ο καιρός γινόταν πολύ καλύτερη, ανοιγόταν περισσότερο, έπαιρνε πρωτοβουλίες, είχε άποψη και την έλεγε άφοβα. Όσον αφορά το στιλ της, θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα είναι πολύ θηλυκή. Της πάνε τα μίνι και τα ψηλοτάκουνα”.

Μελλοντικά, η Μπέττυ δεν αποκλείει την δημιουργία της δικής της συλλογής ρούχων: “Κάποια στιγμή είχε περάσει από το μυαλό μου. Ίσως το κάνω αργότερα, όταν θα μπορώ να αφοσιωθώ σε αυτό. Επειδή η μητέρα μου ήταν μοδίστρα, ξέρω πολύ καλά πως μπορεί να ραφτεί ένα ρούχο, πόσο μια γυναίκα χρειάζεται το άνετο ντύσιμο που την κολακεύει. Θα μπορούσα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θέλω να το κάνω και να είμαι εκεί. Πάντα είχα τρέλα με τα ρούχα. Έραβα, σχεδίαζα και καθοδηγούσα τη μητέρα μου. Επίσης, έχω καλή αντίληψη για το τι πάει σε κάθε γυναίκα”.

Read More

And More