Μπέττυ Μαγγίρα: Η καθημερινότητά της στη Θεσσαλονίκη

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως έχει βρει τη χρυσή συνταγή για να είναι ευτυχισμένη. Η γνωστή showwoman ηλώνει πως “ζει μια υπέροχη ζωή” έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους. Το μαζί βέβαια το τελευταίο διάστημα είναι σχετικό αφού μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λόγω των παραστάσεων του Mamma Mia στη συμπρωτεύουσα. Φροντίζει όμως να απολαμβάνει της μέρες που βρίσκεται στην όμορφη πόλη του βορρά όσο πολύ και να της λείπουν οι δικοί της.

“Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε. Όταν μπω σ’ έναν χώρο και ακούσω ένα αστείο, παίρνω ενέργεια. Αυτό με βοηθάει πολύ στη δουλειά, γιατί όταν πάω σ’ ένα meeting, για παράδειγμα, ο κόσμος χαλαρώνει μαζί μου, γελάει και η δουλειά γίνεται γρήγορα κι ευχάριστα. Αυτό, όμως, το χαρακτηριστικό με καθιστά και αυτόματα ένα άτομο που δεν έχει το δικαίωμα να είναι χάλια. Αν σε κάποια φάση έχω τις μαύρες μου, είναι χειρότερο να βγω από το σπίτι. Επειδή δεν είναι συνηθισμένοι να με βλέπουν έτσι, αναρωτιούνται συνέχεια, σαν να μην έχω το δικαίωμα να είμαι κακόκεφη μια μέρα”, λέει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow.

Στην ίδια συνέντευξη ηΜπέττυ Μαγγίρα μίλησε και για το πώς καταφέρνει να συνδυάσει τον ευτυχισμένο γάμο, την μητρότητα και την επαγγελματική επιτυχία.

Και στον γάμο πώς «χωρέσατε», που είναι μια από τις μεγαλύτερες;

Ο γάμος είναι μια δύσκολη σύμβαση, αλλά όταν υπάρχει έρωτας, που με τα χρόνια μετουσιώνεται σε αγάπη, το μόνο που μένει είναι να δίνεις τονωτικές ενέσεις, δηλαδή, είναι ωραίο το ζευγάρι με παιδιά να μένει μόνο του, γιατί το «πριν τα παιδιά» και το «μετά τα παιδιά» είναι δυο διαφορετικοί κόσμοι. Το ζευγάρι, λοιπόν, επειδή προϋπήρξε ζευγάρι πριν τα παιδιά πρέπει να βρίσκει χρόνο να κάνει ταξίδια, να βγαίνει έξω. Αυτό κρατάει τη φλόγα αναμμένη. Σίγουρα, όμως, πρέπει να υπάρχει επικοινωνία, γιατί χωρίς κατανόηση όλα αυτά δεν έχουν νόημα.

Κι εσείς πώς το καταφέρνετε;

Το προσπαθώ συνέχεια, με εκπλήξεις, δώρα, με το να μένουμε οι δυο μας, να πηγαίνουμε ένα ταξίδι, να βγαίνουμε έξω για φαγητό. Θέλει δουλειά…

Κεφάλαιο «μητρότητα». Είστε μια cool ή μια κλασική Ελληνίδα μαμά;

Σε γενικές γραμμές είμαι cool, αλλά επειδή είμαι άνθρωπος του προγράμματος, θέλω να γίνονται όλα σωστά γιατί όταν τα παιδιά δεν έχουν πρόγραμμα, οι καταστάσεις γίνονται ανεξέλεγκτες, οπότε είμαι λίγο πιο αυστηρή απ’ τον μπαμπά. Αγχωτική γίνομαι όταν αρρωσταίνουν.

 

 

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί την επιθυμία της για ένα ακόμα παιδί. ” Θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσα να κάνω ακόμα ένα παιδί, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση”, είπε χαρακτηριστικά στο γνωστό περιοδικό της Θεσσαλονίκης.

Read More

And More