Μπέττυ Μαγγίρα: «Λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της – «Κανένας δεν αξίζει να το βιώνει αυτό»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή Status του AstraTV και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Καμέα. 

Η παρουσιάστρια πέρα από την επαγγελματική της πορεία και τις αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια, αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας της που της στοίχισε αρκετά περιγράφοντας ωστόσο και όσα δύσκολα βίωσαν λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. 

«Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος απλά δεν ήταν ξαφνικό, το περιμέναμε. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον άνθρωπό σου να φτάνει σε αυτή την εικόνα. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να το βιώνει αυτό. Έπασχε από άνοια. Πριν φτάσει σε τόσο ακραίο στάδιο, το είχε καταλάβει και μου το είχε πει», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αυτοί που είναι υγιείς και το βλέπουν είναι πολύ σκληρό. Εγώ τη μάνα μου την είχα πενθήσει πολλά χρόνια πριν φύγει και ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία για αυτόν τον λόγο, γιατί μου βγήκαν φοβίες, άγχη. Έκανα ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να το διαχειριστώ και να το αντιμετωπίσω, δεν καταλάβαινα ότι οι φοβίες που μου έβγαιναν στα παιδιά μου προέρχονταν από τη μητέρα μου… Εν μέρει για αυτήν ήταν μία λύτρωση, γιατί δεν θες ποτέ να δεις έναν άνθρωπο να φτάνει σε αυτό το σημείο», πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Νιώθεις πολύ έντονα την παρουσία τους. Τις προάλλες οδηγούσα, άκουγα ένα τραγούδι και ξαφνικά την ένιωσα… ένιωσα τη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα το τραγούδι έλεγε κάτι σαν «γεια από την άλλη ζωή» και σοκαρίστηκα τόσο πολύ που λέω: ίσως να υπάρχει ζωή μετά και αυτοί οι άνθρωποι να έρχονται και να μας στηρίζουν», περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια.

 

Read More

And More