Μπέττυ Μαγγίρα: Μιλά για τις πλαστικές, τον σύζυγό της και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η Μπέττυ Μαγγίρα αυτή τη σεζόν έχει αναλάβει το ρόλο του κριτή στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, “My Style Rocks” και καθημερινά μοιράζεται τόσο με τις παίκτριες όσο και με το κοινό τις απόψεις της σχετικά με τη μόδα και το στιλ. Παράλληλα, συμμετέχει στη θεατρική παράσταση “Ματίλντα”. Ωστόσο, όσες υποχρεώσεις και αν έχει μέσα στη μέρα, πάντα βρίσκει χρόνο για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, και τις δύο κόρε τους. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Page 2” και μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο της, τις πλαστικές και το “My Style Rocks”.

Παρόλο που αγαπάς πολύ τη μόδα, δεν σε είχαμε δει ποτέ μέχρι τώρα σε show σαν το “My Style Rocks”. Είχες ενδοιασμούς πριν πεις το “ναι”.

Μπορεί να μην είχα κάνει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά μέσα μου ένιωθα ότι θα μου πήγαινε. Και σιγουρεύτηκα όταν κάναμε κάποια δοκιμαστικά μαζί και με τους υπόλοιπους κριτές και σχολιάζαμε διάφορα outfits. Μου αρέσει πολύ ως τηλεοπτική εμπειρία και θεωρώ ότι μου βγήκε σε καλό.

-Η Κωνσταντίνα έχει τη φήμη της δύσκολης συνεργάτιδας και, μάλιστα, αυτό ενισχύθηκε όταν άλλαξε στιλίστα.

Δεν ξέρω τι συνέβη με τον στιλίστα της, γιατί δεν ήμουν μπροστά, αλλά εμένα δεν με έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση ώστε να πω ότι είναι δύσκολη. Ούτε εμένα ούτε τους υπόλοιπους κριτές.

-Έχει έρθει ποτέ ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού στα γυρίσματα;

Όχι, δεν τον έχω δει ποτέ.

-Αν ήσουν στην κριτική επιτροπή του “GNTM” θα περνούσες στην επόμενη φάση ένα μοντέλο που έχει κάνει πλαστική;

Εξαρτάται πόσο φαίνεται και πόσο της πηγαίνει. Υπάρχουν διεθνή μοντέλα που έχουν κάνει πλαστική, αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Αν όμως είχε κάνει κάτι πιο extreme που θα αλλοίωνε την εμφάνισή της, μπορεί και να μην την περνούσα. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστό ένα κορίτσι 17, 18 χρονών να επεμβαίνει στο σώμα της, γιατί ακόμα αναπτύσσονται τα χαρακτηριστικά. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων σε μεγαλύτερη ηλικία και μόνο αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όπως, λ.χ., ένα εξόγκωμα στη μύτη που μπορεί να διορθωθεί.

-Εσύ έχεις κάνει κάτι στο πρόσωπό ή το σώμα σου;

Πλαστική επέμβαση δεν έχω κάνει. Κάνω μπότοξ, θεραπείες ενυδάτωσης και όλα αυτά που κάνουν οι γυναίκες για να διατηρούνται πιο φρέσκες.

-Έχεις σκεφτεί να μεγαλώσεις το στήθος σου;

Ναι, έχει περάσει από το μυαλό μου να μεγαλώσω το στήθος μου και έχω απευθυνθεί και σε ειδικό για να ζητήσω πληροφορίες.Μπορεί να το κάνω στο μέλλον. Απλά, επειδή δεν είναι όπως στο μπότοξ, που αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα, σε 6 μήνες φεύγει, δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση. Δεν είμαι 100% σίγουρη ότι θα μου αρέσει το σώμα μου με μεγαλύτερο στήθος. Προφανώς, δεν με ενοχλεί τόσο πολύ για να μην το έχω κάνει ακόμα.

-Πως κυκλοφορείς μέσα στο σπίτι σου;

Κοίταξε, αυτό που έλεγαν οι παλιές γυναίκες ότι και ακόμα μέσα στο σπίτι σου πρέπει να σε βλέπει ο άντρας σου περιποιημένη, έχει βάση. Αλλά όταν είσαι κουρασμένη, όπως εγώ, δεν σηκώνεσαι από το κρεβάτι και φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες. Ε, ύστερα από 16 χρόνια που είμαστε μαζί, εννοείται ότι ο Δημήτρης με έχει δει σε διάφορες φάσεις μου. Αλλά ακόμα και σε αυτό υπάρχει ένα μέτρο. Όταν ξυπνήσω δεν θα βαφτώ αλλά θα φορέσω την πιτζάμα μου και τη ρόμπα μου,όχι ένα ξεχειλωμένο μπλουζάκι. Πάντως ο άνδρας μου με προτιμάει άβαφη και απλά ντυμένη, με ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό t-shirt. Σε μένα αρέσουν τα τακούνια, τα ωραία πανωφόρια και τα αξεσουάρ.

 

 

Read More

And More