Μπέττυ Μαγγίρα: “Νιώθω χαρούμενη που θα κάνω πάλι κοριτσάκι”

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, διανύει η Μπέττυ Μαγγίρα που κοντά στο Χριστούγεννα θα έρθει στο κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειας, που θα είναι κοριτσάκι! Η Μπέττυ μίλησε στο περιοδικό PEOPLE για το τέταρτο μέλος της οικογένειας αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια!

/

“Τέλος Οκτωβρίου μπαίνω στον όγδοο μήνα. Η αλήθεια είναι πως μαθεύτηκε αρκετά νωρίς. Είχα αποφύγει να περάσω από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο και έπειτα πήγα σε ένα κατάστημα για φυτικές βαφές. Κάπως έτσι διέρρευσε, ενώ ήμουν στον τρίτο μήνα. Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα κάνω πάλι κοριτσάκι. Μου αρέσουν πολύ τα κοριτσάκια και ανησυχούσα μήπως έρθει κανένα αγόρι Ταλιμπάν. Έχω καλομάθει με την Ανδριάνα που είναι ήσυχη. Και είναι ωραίο, σκέφτομαι, που τα δύο κοριτσάκια θα παίζουν μαζί, όπως εγώ με τη Ματθίδη! Η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ήταν το ίδιο. Στην πρώτη έχεις άγνοια κινδύνου, σου συμβαίνει πρώτη φορά δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Στη δεύτερη, είσαι πιο συνειδητοποιημένη, καθώς ξέρεις τις δυσκολίες. Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις ακούσει ιστορίες για εγκυμοσύνη και είσαι φοβισμένη. Επίσης, στα τέσσερα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει προστέθηκαν και άλλες εξετάσεις. Αυτή τη φορά, λοιπόν, χρειάστηκα έξτρα εξετάσεις και είχα την αγωνία μου, καθώς ήθελαν χρόνο να βγουν. Δεν είχα την ξεγνοιασιά, την ωραία άγνοια της πρώτης φοράς. Ήμουν πιο μαζεμένη. Εξάλλου, όσο μεγαλώνεις το ψάχνουν λίγο καλύτερα οι γιατροί.”

/

Πώς αντέδρασε ο σύζυγος της, Δημήτρης Μάζης και ποια είναι η σχέση του με την κόρη του;
“ Φτιάχνει το χαρέμι του ο Δημήτρης, για να τον νταντεύουν τα κορίτσια του στα γεράματα”, και συνεχίζει: “ Η Ανδριάννα έχει τρελή αδυναμία στον μπαμπά της, είναι σαν να βλέπεις ερωτευμένο ζευγάρι. Αφού πολλές φορές νιώθω ότι τους κρατάω το φανάρι. Είναι φανατικός μπαμπάς ο Δημήτρης, ασχολείται μαζί της και το ευχαριστιέται. Ακόμη κι ένα μήνα να τους άφηνα μαζί, θα ήμουν ήσυχη. Ο άντρας μου είναι ο πιο cool και αισιόδοξος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου”

Πώς νιώθει που αυτή τη χρονική περίοδο δεν εργάζεται…” Η δουλειά μου λείπει, γιατί είμαι άνθρωπος δραστήριος και ενεργητικός και δεν μου αρέσει να κάθομαι. Μετά τη γέννηση της Ανδριάννας, έκανα πολλές δουλειές, αλλά δεν είμαι από τις μαμάδες που απολαμβάνουν μόνο τη μητρότητα και σταματούν κάθε άλλη δραστηριότητα. Είναι ωραία η μητρότητα, αλλά πρέπει να κάνω και κάτι για την Μπέττυ. Αγαπούσα τη δουλειά μου και μου λείπει. Θα ήταν ιδανικό για μένα να επέστρεφα κάποια στιγμή τηλεοπτικά. Αγαπώ την τηλεόραση. Αν πάλι δεν δεν προκύψει κάτι στο μέλλον, θα ασχοληθώ με κάτι άλλο, διαφορετικό. Μου αρέσει η μόδα, τα περιοδικά, η ομορφιά, ίσως να προκύψει κάτι δικό μου σχετικά με αυτά”

/

Με τον σύντροφο της, Δημήτρη Μάζη είναι μαζί από το 2002 και έχουν κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια, πως είναι η σχέση τους; Πώς αντέδρασε η Μπέττυ όταν ένιωσε ζήλια; “ Γιατί να μην του δείξω ότι ζηλεύω; Θα του το πω βέβαια, ο άνθρωπος μου είναι. Και ταυτόχρονα ο καλύτερος μου φίλος. Ups kai down είχαμε στη σχέση μας, αλλά προβλήματα ποτέ.”

Read More

And More