Μπέττυ Μαγγίρα: Οι selfies με τον Jean Paul Gaultier και οι εντυπώσεις που της άφησε η συμμετοχή στο show του [pics]

Κεκλεισμένων των θυρών έγινε το μεγάλο fashion show του Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier στην Ελλάδα στο οποίο όμως είχαν τη χαρά να συμμετέχουν πολλές λαμπερές κυρίες της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους και η Μπέττυ Μαγγίρα. Η αγαπημένη showwoman έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη βραδιά και μάλιστα μοιράστηκε και κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

“Ήταν τιμή μου να περπατήσω στην πασαρέλα για τον μοναδικό Jean Paul Gaultier στο δείπνο που έγινε”, έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα κάτω από τις backstage φωτογραφίες που ανέβασε. Στη συνέχεια μοιράστηκε και κάποιες selfies με τον διάσημο σχεδιαστή.

Η μοναδική, παγκόσμιας εμβέλειας και ιστορικής σημασίας εκδήλωση αποτέλεσε ένα αφιέρωμα στο έργο του κορυφαίου σχεδιαστή μόδας και πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο θρυλικός Γάλλος δημιουργός επέλεξε το Μπενάκη για να παρουσιάσει αναδρομικά και ζωντανά τις δημιουργίες του με αναφορές στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της, ζητώντας μάλιστα η όλη εκδήλωση να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος. Εκείνο με τη σειρά του ανταποκρίθηκε άμεσα στη γενναιόδωρη προσφορά του Jean Paul Gaultier και ανοίγει για πρώτη φορά στη ιστορία του τις πόρτες του σε μια τέτοια εκδήλωση προς τιμήν του πρωτοποριακού μόδιστρου.

Read More

And More