Μπέττυ Μαγγίρα: Όλα όσα αποκαλύπτει για τον σύζυγό της και τις αισθητικές επεμβάσεις!

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν είναι μόνο μια πανέμορφη γυναίκα, αλλά και μία πολυτάλαντη επαγγελματίας, που δεν σταματά να καταπιάνεται με ό,τι αγαπά! Αυτή την περίοδο μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην τηλεόραση και το θέατρο, μιας και την απολαμβάνουμε καθημερινά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, ενώ θα συμμετέχει και στο θεατρικό μιούζικαλ Ματίλντα στο θέατρο Ακροπόλ. Η ταλαντούχα performer μιλάει στην εφημερίδα Secret και αποκαλύπτει τι την έχει μάθει ο άντρας της Δημήτρης Μάζης, αλλά και τα μυστικά ομορφιάς της.

Για την κριτική της στο My Style Rocks: “Θεωρώ πως έχω τον τρόπο μου. Δεν γίνομαι ποτέ bitch, γιατί, απλά, δεν είμαι. Θα πω κάτι με ωραίο τρόπο, θα το εξηγήσω και θεωρώ πως δεν έχω βγει ποτέ κακιά”, δηλώνει ενώ αποκαλύπτει αν έχει τύχει να βγει εκτός εαυτού: “Όχι. Έχω μάθει να ελέγχω την ψυχραιμία μου. Παλιότερα έχανα το δίκιο μου, καθώς ήμουν εν βρασμώ ψυχής, όμως ο άντρας μου μού έμαθε να το ελέγχω. Τώρα είμαι πολύ πιο ψύχραιμη”.

Για την είδηση του θανάτου του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα: “Ως ομάδα, στείλαμε συλλυπητήρια και της είπαμε πως, ό,τι και αν χρειαστεί, θα είμαστε στο πλευρό της. Είναι πολύ προσωπικό το ζήτημα και δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο”.

Από το μιούζικαλ Ματίλντα

Για τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη: “Είναι σωστός και αντικειμενικός, ρωτώ την γνώμη του για όλα. Τον εμπιστεύομαι τον Δημήτρη σε κάθε επαγγελματικό μου βήμα”, τονίζει.

Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς της Μπέττυς; “Πάντα ξεφάβομαι το βράδυ και κάνω προληπτικά το μποτοξάκι μου. Δεν έχω θέμα να το παραδεχτώ. Ούτε λόγο να το κρύψω. Τώρα, αν θέλουν κάποιες να το κρύβουν, δεν με αφορά”, παραδέχεται.

Read More

And More