Μπέττυ Μαγγίρα: Ποζάρει με τον Δημήτρη Μάζη και μιλάει για τον γάμο που ονειρεύεται με τις κόρες τους παρανυφάκια”

Με επίσημη ενδυμασία ποζάρουν και μιλούν για την 12χρονη σχέση τους, τις κόρες τους Ανδριάννα και καλλινίκη και τα όνειρά τους για το μέλλον. Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης εξομολογούνται στο περιοδικό Hello! όμορφες στιγμές.

src=/files/Image/NEWS/2014/DEKEMVRIOS/24-12/maggira.jpg

Το ζευγάρι ομόφωνα υποστηρίζει πως ο μεγάλος σταθμός στη μακρόχρονη σχέση τους είναι η κόρη τους. “Εκεί άλλαξαν όλα. Γίνεσαι οικογένεια, η σχέση γίνεται πιο ουσιαστική”, εξηγεί ο Δημήτρης. “Δεν κάναμε το παιδί στα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί, αλλά στα επτά. Τη ζήσαμε τη ζευγαρίστικη ζωή μας”, συμπληρώνει η Μπέττυ.

“Όταν ήρθε στον κόσμο η Καλλινίκη; “Εκεί έγινε χαμός! Δεν προλαβαίναμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει”, απαντά η Μπέττυ. Ο Δημήτρης, στο ίδιο μήκος κύματος, λέει: “Όταν έχεις ένα τα βολεύεις. Με το δεύτερο είναι χάος. Δεν ξέρεις ποιο να κοιτάξεις. Έχει ο ένας τη μία και ο άλλος την άλλη.”

/

“Εγώ αν διαβάσω κάτι για εμάς, παθαίνω μία ταραχή, αλλά ο Δημήτρης δε δίνει σημασία”, λέει η γνωστή showwoman αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που γράφουν κατά καιρούς ότι χωρίζουν. ‘Ότι κι αν γράφεται εκείνοι συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι. Μάλιστα, ο αθλητής του πόλο υποστηρίζει ότι δεν ζηλεύει και τις σέξι εμφανίσεις της του αρέσουν. “Η Μπέττυ, όσο σέξι και να είναι, δεν είναι ποτέ χυδαία ούτε πρόστυχη”, αναφέρει.

Τέλος, είναι αρνητικοί και οι δυο στην απόκτηση ενός ακόμα παιδιού αλλά η Μπέττυ κάνει όνειρα για ένα θρησκευτικό γάμο. “Όχι παραδοσιακό. Να κάνουμε ένα εκρηκτικό πάρτι, να χορέψουμε όλοι, να μας μείνει αξέχαστο. Δε θέλω αυτά τα “καθώς πρέπει”, με τα κοχυλάκια και τις κορδελίτσες, το βασιλικό και τα κεράκια. Η Ανδριάννα με είδε ντυμένη νύφη τώρα στο θέατρο και μ’ έβγαζε φωτογραφίες. Με ρώτησε, λοιπόν, γιατί δεν έχουμε παντρευτεί με τον Δημήτρη. Σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ ωραίο να παντρευτούμε και τα κοριτσάκια μας να είναι ντυμένα παρανυφάκια”, περιγράφει.

/

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί

Read More

And More