Μπέττυ Μαγγίρα: Ποζάρει μόνο με το μαγιό της και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της!

Είναι μία από τις εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz, με τις φωτογραφίσεις να σχολιάζονται ιδιαίτερα. Εντυπωσιακή, πάντα λαμπερή και με κορμί που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει, η Μπέττυ Μαγγίρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε γυναίκα.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει περάσει τα έχει περάσει τα δεύτερα …άντα και να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ωστόσο, μπορεί να υπερηφανεύεται για το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει και το οποίο θα ζήλευαν ακόμα και 20άρες. Αδιαφορώντας για το χρόνο που κυλά, η Μπέττυ κλείνει το μάτι στο σεξαπίλ και τη γοητεία, παραμένοντας μία από τις πιο εκρηκτικές Ελληνίδες.

Το απόγευμα της Κυριακής, η ηθοποιός φόρεσε το μαγιό της και βρέθηκε στην παραλία, προκειμένου να κάνει τις βουτιές της και να απολαύσει την ηλιοθεραπεία της. Βέβαια, πριν κολυμπήσει στα γαλάζια νερά, φωτογραφήθηκε με αέρα μοντέλου σε διάφορες πόζες φορώντας μόνο το μπικίνι της και έσπευσε να τις δημοσιεύσει στο Instagram, καθώς είναι λάτρης των social media.

“Ελληνικό υπέροχο καλοκαίρι”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που της συνόδευε, με τα likes από τους followers της να πέφτουν βροχή και τα σχόλια για τη σιλουέτα της είναι άκρως κολακευτικά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι σέξι και το ξέρει!

Read More

And More