Μπέττυ Μαγγίρα: «Συμπάσχει» με την Κατερίνα Καινούργιου – Τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Στόχος αρνητικών σχολίων έγινε χθες 16/3 η Κατερίνα Καινούργιου και η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας δείχνοντας πως… συμπάσχει μαζί της καθώς και η ίδια δέχεται αντίστοιχα σχόλια στο προφίλ της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν στον “αέρα” της εκπομπής της και στάθηκε δίπλα στη συνεργάτιδά της Έλενα Πολυκάρπου που κράταγε τη γενέθλια τούρτα με τα αναμμένα κεράκια. 

 «Δεν φοβάται μη λιώσει η πλαστικιά, δίπλα στο κεράκι της τούρτας;» έγραψε τότε κάποιος στο twitter με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά γράφοντας, «Όχι ρε γελοίε, δε λιώνω εύκολα».

Λίγες ώρες αργότερα παρόμοια σχόλια για την εμφάνισή της δέχτηκε και η Μπέττυ Μαγγίρα κάτω από ανάρτησή της στο instagram. Συγκεκριμένα, μια ακόλουθός της, σχολίασε πως αν δεν είχε κάνει καμία πλαστική επέμβαση θα ήταν πιο όμορφη με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει τα εν λόγω σχόλια σε story της κάνοντας tag της Κατερίνα Καινούργιου σημειώνοντας, «Τι τραβάμε και εμείς οι σελέμπριτιζ. @Κatken συμπάσχω».

Read More

And More